vrijdag 27 januari 2017

Viking zitmaaier

Met een zitmaaier maait u in alle comfort en zonder moeite grote oppervlakken. Vind uw VIKING zitmaaier bij een dealer in de buurt! De uiterst krachtige motor, het vooruit-achteruit-schakelmechanisme via de hendel, het ergonomisch design van de bedieningselementen met LCD-display en de extreem kleine draaicirkel maken het maaien aangenaam en plezierig. Vind viking zitmaaier op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel.

De innovatieve zitmaaiers combineren betrouwbare kwaliteit met de modernste techniek. Dat bewijst zich niet alleen in een zeer goed maairesultaat, maar ook in een overtuigend functioneren en souverein gebruik met een fascinerend rij- en bedieningscomfort. Tielt-Winge Meensel-Kiezegem . Aantrekkelijke aanbiedingen van landbouwapparatuur in uw omgeving. De zitmaaiers : ontdek hier de innovatieve techniek achter onze producten!


Ook vindt u van tijd tot tijd gebruikte zitmaaiers en occasions die wij aanbieden. Kerstma-Heida, landbouw, tuinbouw en doe-het-zelf al meer dan jaar. Hydrostatisch aangedreven.

Met opvangbak en mulching mogelijkheid. Wilt u geen gras achterlaten op uw gazon en alles keurig afvoeren. Ook geschikt om in het najaar de bladeren van het gazon te zuigen.


Tot ziens in Serooskerke! Comfortabel en wendbaar: de zitmaaiers van de R4-serie overtuigen. De juiste maaiers voor elke oppervlakte en terreintype. De T5-serie staat reeds voor vooraanstaande ergonomische nieuwigheden. Zo is de geveerde stoel verstelbaar op iedere lichaamslengte.


Sleutel omdraaien en de motor loopt. Alles is binnen handbereik : voorwaarts-achterwaarts-omschakelmechanisme, hydrostatische aandrijving, centrale . Motor pk BS OHV Opvangbak 2liter. Deze zitmaaiers combineren betrouwbare kwaliteit met innovatieve techniek in optima forma. Dit vertaalt zich niet alleen in een zeer goed maairesultaat, uitmuntende grasopvang, maar ook in de indrukwekkende functies, . Comfort en kracht op grote gazons: De nieuwe VIKING zitmaaiers van de T6- serie Met de zitmaaiers van de T6-serie levert VIKING opnieuw het bewijs dat zij aanspraak maakt op het leiderschap als het gaat om gazononderhoud.


Hooghiemstra Hardegarijp BV - al meer dan jaar specialist in gazon-, tuin- en parkmachines. Dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. De grasopvangbox heeft een enorm volume en is gemakkelijk .

Tweedehands - zeer goede staat - Zitmaaier. Duitsland - Bad Lauterberg - Barbis ( Niedersachsen ). Viking zitmaaier : Echt maaicomfort zitmaaier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.