maandag 23 januari 2017

Digitale brievenbus

Uw post van de overheid digitaal ontvangen. De Berichtenbox is uw persoonlijke, digitale brievenbus. Als er nieuwe berichten voor u zijn, krijgt u automatisch een melding via e-mail.


U ontvangt onder andere berichten . De Croo had de komst van het eengemaakte digitale loket al in juni samen met zijn collega van Binnenlandse Zaken . Als een gevolg van deze verbetering dient u eenmalig de verificatiegegevens te fiatteren.

Door het fiatteren van de verificatiegegevens zorgt u . Alle overheden en alle bedrijven en organisaties zullen documenten naar burgers en bedrijven kunnen versturen via één digitale brievenbus : de eBox. Ontvang uw post digitaal: activeer nu uw Berichtenbox! Uw persoonlijke, digitale brievenbus voor de overheid. Overzichtelijk – op plek alle digitale post van o. Belastingdienst, UWV, SVB, RDW en steeds meer gemeenten. Het overzicht digitale brievenbus.


In Exact Online heeft iedere klant een digitale brievenbus.

Deze brievenbussen kunnen worden gebruikt voor het uitwisselen van e-mails tussen administraties, om belastingaangiften te verzenden en om facturen of ontvangsten te uploaden. In het overzicht van de digitale brievenbus. Instructie voor het aanmaken van een digitale brievenbus in Exact Online. Geschreven door Willem Stemfoort Een week geleden bijgewerkt.


Op deze pagina vind je de informatie hoe je een postbus aanmaakt in Exact. Als je dit gedaan hebt kan . Digitale brievenbus van Exact Online gebruiken. Het online administratieplatform Doccle heeft de kaap van de miljoen gebruikers gerond. Dat heeft het bedrijf zelf bekendgemaakt in een persbericht. Doccle is een gratis digitale brievenbus waarmee je documenten ontvangt en facturen betaalt.


Wanneer je de koppeling maakt via de eVerbinding app van Exact Online, wordt deze digitale brievenbus automatisch op de achtergrond aangemaakt. Het aanmaken van de digitale brievenbus is alleen mogelijk met de . Binnenkort kunnen we onze loonbrieven, attesten, facturen, contracten en bewijsstukken van aangiften allemaal ontvangen in en versturen vanuit een persoonlijke elektronische brievenbus. Die vergelijking gaat mank. Post die naar je toe gebracht wordt komt in de brievenbus. Die postbus moet je zelf aanpassen en er mag van de belastingdienst geen nee - nee sticker op.


Postbankklanten die bankieren via internet krijgen een digitale brievenbus aangeboden van TPG Post. Als het aan PTT Post ligt, behoren papieren bankafschriften, facturen en verzekeringsbescheiden snel tot het verleden.

Met Privver, de digitale brieve. Wilt u post van de overheid digitaal ontvangen? Steeds meer berichten van de overheid worden verstuurd via Mijnoverheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.