donderdag 26 januari 2017

Openluchttheater vondelpark

Verder presenteren wij in de maand mei een aantal eendaagse festivals. Vanaf begin juni tot september is er elke vrijdag, zaterdag en zondag een programma met dans, (jeugd)theater, film, cabaret en veel muziek – variĆ«rend van klassiek tot pop. De voorstellingen zijn gratis toegankelijk, wel wordt een vrije gift . Concerten met bekende artiesten en jong talent. Vanaf juni kunt u genieten van het zomerprogramma .

Op mei is de aftrap en vanaf juni het . Alle voorstellingen zijn gratis toegankelijk. Anouk Kruithof Foam jan. Amsterdam Light Festival jan. Parking Centrum is de goedkoopste parking in het centrum.


Dichtbij de ingang aan de Van Eeghenstraat ligt het . I have been visiting concert and realy enjoy the vibe.

Speeldata in dit theater. Goede beschikbaarheid en geweldige prijzen. Met grote namen en jong talent. Online reserveren en betalen bij het hotel. Geen reserveringskosten.


Een dag die bol staat van muziek, sport en tal van andere activiteiten, waaronder de jaarlijkse Pride. Vondelpark Openluchttheater. Blijf je deze vakantie lekker thuis of zoek je nog iets leuks om te doen? Geniet tot en met september van een breed aanbod . Het unieke Openluchttheater vormt al meer dan jaar de ontmoetingsplek voor . Elke zomer programmeert het theater vijf maanden lang afwisselend programma van (jeugd)theater, dans, cabaret en muziek.


Op zaterdag juli begint de Europride met een heuse religieuze viering. Gezien religie en homoseksualiteit niet altijd samengaan, is dit. Al ruim jaar worden hier gratis.


Met klassieke muziek, dans,. VONDELPARK OPENLUCHT THEATER.

De band is later op de . We beginnen op juni om 15:uur met een optreden van Kris Berry. De officiele opening wordt om 16:uur verricht door Jan Jaap van der Wal. Vervolgens speelt Alain Clark vanaf 16:uur. Elk weekend tot en met september is . Wij geloven dat samen beleven van kunst en cultuur ons anders naar elkaar en naar de wereld kan laten kijken en we willen dat met zoveel mogelijk mensen delen.


Vanaf het pinksterweekend gaat het zomerseizoen pas echt van start. Op juni is het grote openingsconcert en juni staat in het teken van . Tijdens de zomer zijn er in het openluchttheater gratis voorstellingen. Muziek, theater, dans en cabaret. Op vrijdag, zaterdag en zondag staan er dan vaak grote namen op het kleine prodium.


Kom op tijd en bemachtig een plekje boven voor het beste.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.