dinsdag 24 januari 2017

Vierkante plastic bak

De Curver vierkante bak met een inhoudsmaat van 10l is van stevige kwaliteit. De bak is eenvoudig en comfortabel te dragen dankzij het formaat en de ergonomische handgrepen in de brede bovenran deze dient teve. Curver is een vooraanstaan van origine Nederlands merk, op het gebied van kunststof huishoudelijke producten.


Al jaar is Curver de specialist op dit gebie voortdurend werkt Curver aan innovaties op het gebied van opbergproducten, afvalbakken , wasmanden en keukenaccessoires. De Kernwaarden van Curver . Paardekooper Verpakkingen B.

Vijverbakken van kunststof die met glasvezel worden versterkt, zeer sterk en praktisch onverwoestbaar. Er zijn vierkante bakken en rechthoekige bakken in ons assortiment te vinden. Door de hoge kwaliteit zowel bovengrond of ondergronds te plaatsen zonder dat deze uitbuiken. U kunt een vijver laten aanleggen met . Uw plastic bakken kopen doet U bij de grootste plastic bakken -leverancier van Europa.


Nieuw, Gebruikt, Verhuur en Maatwerk. Licht in gewicht in vergelijk met gecoat staal. Makkelijk schoon te maken.


De praktische, kunststof bakken zijn ideaal te gebruiken voor het bewaren en vervoeren van allerlei producten.

Kunststof vierkant bakken op maat en standaard. Zoek je verschillende dozen voor in je kledingkast? Bekijk dan al onze opbergers. Opbergdozen en manden om je woning op orde te houden. Wil je alles eindelijk eens piekfijn organiseren?


Onze opbergdozen en opbergmanden zijn prima rommelverslinders. Van helder gekleurde plastic bakken tot traditionele gevlochten manden, iedereen vindt bij ons een doos of mand die past bij zijn interieurstijl. In dat geval ligt de oplossing voor je probleem in praktische opbergmogelijkheden.


Bij JYSK vind je een ruime keuze aan manden, opbergboxen en bakken waarmee je orde schept en jouw woonkamer optimaal benut. Enkele van de producten die je bij JYSK vindt, zijn plastic en rieten manden, opvouwbare opbergboxen, . Toen Teo op het terras kwam, keek hij in een vierkante plastic bak waarin een zestal jonge zeeschildpadjes tegen elkaar aan botsten. Hij verkruimelde de tonijn in het water terwijl ze rondzwommen en hapjes van het voer namen. Hun bruingroene schildjes waren pas zes à zeven centimeter lang. Tuin inrichten met mooie bloembakken of een plantenrek?


GAMMA heeft houten bloembakken en plantenbak balkon. Check nu het assortiment plantenbakken buiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.