maandag 30 januari 2017

Obs mozaiek doetinchem

Welkom op de site van obs Mozaïek. We stellen ons graag aan u voor. Ook bent u van harte welkom voor een rondleiding om de sfeer van de school zelf te zien. Onderdeel van Stichting IJsselgraaf. Deze school is onderdeel van IJsselgraaf.


Terug naar het overzicht.

Dat is , meer dan het landelijk gemiddelde van 1. Deze gegevens zijn afkomstig van het . RTL Nieuws heeft op basis van gegevens over de achtergrond van de leerlingen van Basisschool Mozaiek Dichteren in Doetinchem de gemiddelde scores van deze school op de eindtoets beoordeeld. Daaruit is gekomen dat Basisschool Mozaiek Dichteren een scoort. Bekijk hieronder de gegevens . Basisschoolfeiten op een rij: Basisschool Mozaiek Dichteren in Doetinchem. Een basisschool kiezen is niet eenvoudig.


Wil je liever een kleine of grote school?

Wie staat er voor de klas? Openbare Basisschool Mozaiek Dichteren is een basisschool in Doetinchem. Deze ruimte is gereserveerd voor een toelichting. Toelichting van de school.


Obs Mozaiek , Doetinchem (gemeente). Routebeschrijving naar hier. Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij. OBS Mozaiek in Doetinchem Willy Brandtplein Doetinchem.


Onze school wil bereiken dat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen en ze een goede basis krijgen voor hun verdere toekomst. Door rust, orde en structuur te bieden en kinderen op een positieve manier te benaderen, ontstaat er een positief op leren. Bestemming: NOG Locatie.


By Stichting IJsselgraaf. Education Grammar School. Work hours, Add information. Description, Add information. How to get FREE promotion?


Wis en Wierig door REBOMEDIA Klein 3D door REBOMEDIA Het Volle Pond door REBOMEDIA Het Noorderlicht Doetinchem door REBOMEDIA.

Eigenaar: Menno Brouwers. Er was wel heel veel mozaïek aan het voetballen in Doetinchem. AM - reply retweet likes.


De inspectie concludeert dat de onderwijskwaliteit op basisschool Mozaïek Dichteren op de onderzochte onderdelen op orde is. Uit het onderzoek is gebleken dat de school op die gebieden geen tekortkomingen kent. Om die reden wordt het reeds . Vrijdag juli is zijn officiële laatste werkdag bij de school in Doetinchem. Op 15-jarige leeftijd was Ton Balveren klaar met de . OBS De Plattenburg te Doetinchem , pin1.


Wilhelmina basisschool in Doetinchem , pin1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.