maandag 30 januari 2017

Hoe komen muizen binnen

Wilt u muizen weren, dan moet u eerst uitzoeken waar en hoe ze binnen kunnen komen. Deuren - Een kleine kier onder de deur is genoeg voor een muis. Plaats daarom een deurborstel onder deuren met een kier, zodat muizen niet meer via de buitendeur binnen kunnen dringen.


Kabels en pijpen - Veel woningen hebben . Maak brede spleten en kieren dicht, dan komen muizen moeilijker binnen.

Berg voedsel op in goed afgesloten, metalen of hard plastic bussen en dozen. Katten kunnen muizenoverlast tegengaan, maar zijn geen garantie dat muizen jouw huis niet binnenkomen. Wij kunnen u helpen er vanaf te komen.


Muizen in huis is een vervelende plaag. Door zelf muizen in huis te bestrijden of door een bestrijder uit de buurt! Maar door koudere temperaturen en nattighei kunnen ze besluiten om toch naar binnen te verhuizen.


Wij brengen samen met u het muizenprobleem in kaart en komen met een voorstel voor het bestrijden van muizen.

Waarom komen muizen binnenshuis ? En waar geen katten, ratten, uilen en andere roofdieren bij kunnen komen. Kortoeen goed geïsoleerde ruimte met een nauwe in- en uitgang. Onze professioneel opgeleide ongediertebestrijders kennen de biologie van muizen , weten hoe muizen zich gedragen en langs welke wegen ze uw huis binnenkomen.


Leer hoe je huismuizen kan herkennen, bestrijden, vangen en verjagen. De huismuis is een muf ruiken klein, bruingrijs knaagdiertje met relatief grote ogen, grote oren en een staart zo lang als zijn lichaam. Je zal ze meestal pas echt binnenhuis zien als het buiten koud wordt en er geen eten te vinden is.


Voorkomen is beter dan bestrijden. Denk nooit dat u maar muis in huis heeft. Hoe hou je muizen buiten? Ze hebben zich uitstekend aangepast aan het stedelijke landschap en zijn een meester in het binnendringen van onze woningen. Hier volgen een aantal manieren waarop je van muizen in huis af kunt komen.


En hoe je dit nou het beste kan bestrijden? Heb je last van een muis of nog erger een muizenplaag , dan heb je je deze vragen waarschijnlijk vaak afgesteld. In oudere huizen en gebouwen zitten vaak gaten en kieren en komen ze binnen via bijvoorbeeld de kelder of kruipruimte.


Ze liggen langs plinten op de vloer, voornamelijk in de keuken of op plaatsen waar muizen graag komen.

Welke soort muis heeft u in huis? Op deze pagina vindt u allerlei informatieve artikelen over muizen en de bestrijding ervan. Mocht u nog vragen hebben, stel. Zorg ervoor dat huismuizen een gebouw niet binnenkomen en er geen voedsel vinden.


Het is belangrijk te achterhalen waar de muizen uw woning binnenkomen en dit punt af te sluiten. Indien dit niet gebeurt, is de kans groot dat de muizen zullen blijven terugkomen. Wij zijn ook beschikbaar voor het bestrijden van muizen in bedrijfspanden, in de horeca, en buiten.


Het verjagen van muizen is een klus op zichzelf. Als je vanuit je ooghoek een muis voorbij zag rennen, kijk dan of je erachter kunt komen waar de muis naartoe gegaan is. De muis kan natuurlijk weer besluiten om terug naar binnen te lopen wanneer je deze methode gebruikt, vooral als hij naar binnen is gekropen door een . Ik heb mezelf in slaapkamer gebarricadeerd.


Ik denk dat ie door mijn open balkondeur naar binnen is gewandeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.