vrijdag 27 januari 2017

Vleesetende plant intratuin

Op zoek naar Vleesetende Moerasplant (Sarracenia Psittacina)? Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen. Dit vleesetende plantje is niet alleen bijzonder om te zien, hij is ook nog eens bijzonder nuttig.


Heb je veel last van muggen of vliegjes? Dan biedt deze decoratieve plant uitkomst omdat hij er een lekker maaltje aan heeft. Insecten worden eerst gelokt door de geur van nectar, maar als zij vervolgens .

Met zijn kleurrijke en grillige uiterlijk is de Venusvliegenvanger een stoere groene plant. Hij vangt insecten met zijn geur en kleur. De Venusvliegenvanger heeft vangbladeren die supersnel dichtslaan zodra er zich een smakelijk hapje voordoet. Deze vleeseter is mooi, medogenloos maar zeker niet . Ze groeien niet op grond waar teveel voeding in zit, dus het best kun je ze puur in tuinturf planten, want daar groeien ze van nature ook op.


Latijnse naam, Sarracenia leucophylla. Vind vleesetende plant op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

En vind je zo'n vliegenmepper maar niets? Vleesetende plant (sarracenia) van het merk Huismerk - Intratuin is beschikbaar voor de prijs van €2. Probeer dan eens een vleesetende plant.


De vleesetende plant overleeft zowel binnen als buiten. Je hebt keuze uit groene of bloeiende kamerplanten. Kies de juiste plek voor je plant om de levensduur te verlengen. Zo is een Dracaena een schaduw minnende.


Neem dus potgrond voor zuurte-minnende planten. Ook bij de Intratuin te koop, of neem turf en wat perliet bv ( Henk weet de juiste verhoudingen als je je grondje zélf wil maken ) En géén kraanwater. Dat had Henk allemaal al gezeg maar ik hoor jullie er niet meer over. Vlieg gaat in mijn vleesetende plant.


Unsubscribe from Stefano van. Heeft er iemand hier ervaring met vleesetende planten ? Wij waren afgelopen week in Duitsland en daar zag ik in een soort Intratuin achtige winkel een aantal vleesetende planten hangen. Deze houden het lang uit, dus geen groene vingers nodig!


Bekijk aloë vera, of de cactus in groot en klein. Maar we hebben hem ook leverbaar met vleesetende plant en binnenkort met de welbekende pannekoekenplant!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.