maandag 23 januari 2017

Tuinhuis kootwijkerbroek

Houten tuinhuis geeft uw tuin meer karakter en kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Een houten tuinhuis van Geldersche Houtbouw is altijd uniek. Samen bespreken we uw persoonlijke wensen. Fijn verblijven in de buitenlucht. Buiten wonen in een luxe tuinkamer.


Kortode keuze voor uw eigen houten tuinhuis is enorm!

Wij werken uw droom graag uit op papier. Wilt u liever eerst wat ideeën opdoen? In de winter lekker binnen bij de haar en in de zomer? Uw eigen buitenkamer… en dat geheel naar uw eigen wens.


Elk bouwwerk dat door Wesselshoek is gerealiseerd heeft . De producten zoals tuinhuisjes en blokhutten worden veelal geleverd in vuren- en grenenhout maar zijn ook in andere houtsoorten leverbaar waaronder Western red ceder en Siberisch lariks. De poorten en hekwerken zijn meestal van hardhout (Padouk, Itauba, Eiken,). Wij zijn dealer van verschillende merken in de .

Grootste assortiment online o. Alle seizoenen buiten leven, dat is wat veel mensen willen, weet de . De brand werd kort voor zes uur ontdekt. Op dat moment sloegen de vlammen al uit het gebouw. Een buurman merkte de brand op en alarmeerde tegen half tien de brandweer.


Klik voor meer modellen en onze contactgegevens op de link van onze website. Lees volledige beschrijving Beschrijving inklappen. Vind tuinhuis met overkapping op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Terras overkapping Klarenbeek. Dit exclusieve tuinhuis met veranda bestaat uit een kapschuur en een luxe tuinkamer die volledig in landelijke stijl zijn gebouwd. De openslaande deuren geven een nostalgische indruk en de schuine houten schoren en hanglampen maken het effect compleet. Kootwijkerbroek beschikbaar.


De veranda is voorzien van een luxe tuinkachel die gezellig . Op dit adres is het bedrijf Goorhuis Electrotechniek gevestigd. Hieronder zijn enkele van deze projecten te zien in drie categorieën,.

Realisatie Veranda - Lunteren. De achtertuin is gelegen op het zuiden en is voorzien van een vijver en tuinhuis. Nieuwbouw tuinhuis met berging - Nijkerk .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.