vrijdag 27 januari 2017

Moderne strakke tuin

Een strakke tuin is gemakkelijk in onderhou ziet er fantastisch uit en heeft natuurlijk een moderne uitstraling. Prachtig dus als jij zelf niet echt dol bent op tuinieren of als je gewoon houdt van strakke lijnen. Prachtige terrassen, strakke zithoekjes, fleurige beplanting of een moderne vijver: de mogelijkheden . Ontdek en bewaar ideeën over Modern tuinontwerp op Pinterest.


Meer ideeën over Modern landschapsontwerp, Moderne tuinen en Zitplaatsen inde tuin. Ben jij op zoek naar inspiratie voor strakke tuinen ?

Het ontwerpen en inrichten van je eigen tuin op een strakke en moderne manier hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Het begint bij de juiste inspiratie vinden en leren van wat anderen al eens geprobeerd hebben. Wat trekt jou aan in een strakke tuin en wat zou je graag . Spring naar Moderne decoratie in je strakke tuin - Ben je bezig om je tuin te veranderen in een strakke en moderne tuin ? Houd dan ook rekening met moderne decoratie. Eigentijdse decoratie is hierbij een goed . Daarnaast zijn de harde elementen, zoals bijvoorbeeld de terrassen, looppaden of tegels rondom het zwemba perfect afgewerkt in moderne strakke tuinen.


Uiteraard denken de vakkundige hoveniers en tuinarchitecten die zich op HOOG presenteren mee over een hoogwaardige afwerking van de moderne strakke tuinen.

Een goed geslaagde moderne tuin is niet saai, terwijl hij toch de balans en kalmte uitstraalt die nodig is om tot rust te komen. De juiste keuze in het gebruik van materialen is essentieel. Gladde tegels van verschillende vormen kunnen schitterende patronen vormen, zonder de strakheid te verliezen die een moderne tuin.


Bezoek onze referentiepagina's en bekijk de vele mogelijkheden in moderne tuinen , klassieke tuinen , dakterrassen, bestrating, beplanting, rotstuinen en romantische tuinen. Tuinvoorbeelden bekijken? Een mooie tuin begint bij een goed tuinontwerp! Ons team van tuinarchitecten staat garant voor creatieve oplossingen die u zullen verrassen.


We nemen uitgebreid de tijd om samen met u een gedetailleerd programma op te stellen. De bestaande toestand van het terrein, de bebouwing en zijn omgeving wordt dan gedetailleerd opgemeten. Deze informatie zal als basis dienen om de beschikbare ruimte te ontwikkelen tot een modern en eigentijds tuinontwerp.


Moderne tuinen herken je aan de zuivere lijnen en de grote, groene vlakken met hier en daar een blikvanger. De stijl is sober met veel aandacht voor structuur en architectuur. Ook een kleine tuin kan een strakke tuin zijn.


Beperk je tot één plantenborder of geef je terras een strakke look met een leiboom en enkele moderne. We zetten diverse mooie voorbeelden van moderne tuinen op een rijtje! Veel mensen denken dat een moderne strakke tuin , automatisch saai moet worden. Dat hoeft dus helemaal niet!


Zo leg je zelf een minimalistische tuin aan.

Dat is ook niet zo heel gek, aangezien een moderne tuin vaak een strakke tuin is. Toch zijn strakke tuinen niet per se moderne tuinen. Het ontwerp van moderne tuinen gaat veel dieper dan het ontwerp van strakke tuinen. Bij het ontwerpen en aanleggen van een . Specialist in tuinaanleg, ontwerp, inspiratie en onderhoud. Met onze mooie verschillende kunstgrassen zijn er al veel moderne strakke tuinen gelegd.


Met kunstgras kan er eenvoudig een strakke tuin onderhouden worden. Het kunstgras groeit namelijk niet overal tussen, waardoor er zonder al te veel moeite het strakke uiterlijk makkelijk behoud kan worden. Strakke - en moderne tuinen. De vraag naar moderne strakke tuinen is de laatste jaren sterk toegenomen.


Bekijk eens rustig voorbeelden van onze strakke tuinen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.