dinsdag 31 januari 2017

Italiaanse bomen en planten

Palmexpert: de mooiste exclusieve bomen en planten , bamboe, leibomen, vijgenbomen, palmbomen en olijfbomen van nederland en belgiƫ. De slanke, statige cipres uit het Middellandse Zeegebied wordt vaak aangeplant in tuinen en in parken. Ook het hout is waardevol.


De boom kan een hoogte van maximaal m bereiken. Zo goed als winterhard in ons. Voordelige staffelprijzen.

Directplant geeft op elke bestelde tuinplant , boom en struik groeigarantie. Op zoek naar speciale bomen en planten ? Bij Palmexpert vindt u online een prachtig assortiment bomen en planten die uw tuin een prachtige Mediterrane sfeer geven. Alle bomen en planten zijn direct uit voorraad leverbaar.


Daardoor hoeft u nooit . In het mediterrane gebied groeien en bloeien veel bomen en planten die het in onze streken niet doen. De vrouwelijke bomen krijgen bolvormige kegels. Plant deze bomen in groepen om een zuidelijke sfeer op te roepen.


Mocht er toch een reden zijn om te snoeien, probeer dit dan te doen met zoveel mogelijk behoud van de natuurlijke vorm van de plant en houd.

Al onze bomen en planten kunnen wij door heel Nederlan Belgie en Duitsland leveren. Bezorgkosten naar de waddeneilanden zijn excl. Kleine pakketten zoals vaste planten en een beukenhaag kunnen we eventueel door PostNL laten bezorgen.


Ik wil graag in mijn nieuwe tuin twee of drie bomen planten. Ik heb op dit moment twee laurier boompjes maar die wil ik niet meer. Onze ervaring komt voort uit jaar waarin wij op groothandels-niveau deze bomen importeren en verhandelen. Onze cipressen zijn potgekweekt dus hele jaar aan te planten ! Afkomstig van eigen Toscaanse kwekerij dus scherpste prijs! Uw cypres of andere mediterrane boom zelf uitzoeken?


Meest geschikte bomen voor kleine tot middelgrote tuinen. Tussen november en maart zien we de tuinaanleggers volop aan het werk met het aanplanten van tuinen. Hierbij een overzicht van de meest geschikte bomen voor.


Zo wil de architect de biodiversiteit in de stad . Italiaans verticaal bos zuigt smog op in China.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.