vrijdag 27 januari 2017

Hoe kom je aan bedwantsen

Hoe kom je aan bedwantsen ? De BBC heeft een leuk artikel geschreven over de oorsprong van de bedwants. Ondanks dat dit leuke achtergrondinformatie is, denk ik dat je liever wil weten waar bedwantsen tegenwoordig vandaan komen. De kerstvakantie staat op het punt van aanbreken.


De koffers worden dan ook al veelvuldig gepakt voor een tripje naar de zon, een stedentrip of een wintersport vakantie.

Helaas kan het best eens zijn dat de koffers op de terugreis ietsjes zwaarder zijn doordat je ongewilde passagiers meeneemt: . Ze zijn lastig te bestrijden en bezig aan een opmars in Nederland. Hoeveel is niet precies duidelijk, hotels schamen zich en mensen ook. Het aantal bedwantsen neemt explosief toe. Velen weten niet precies wat een bedwants is en hoe je dit beestje bestrijdt. Vijf vragen over bedwantsen.


Beten van bedwantsen kunt u overal oplopen.

Meestal heeft u ergens geslapen waar bedwantsen zijn. Ze zitten vooral in hotels en pensions, maar ook bij mensen thuis, soms ook in ziekenhuizen, de bioscoop en zelfs in de bus, de trein, de tram of de taxi. Bedwantsen voorkomen is beter dan een bedwantsenplaag genezen. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw persoonlijke omgeving bed-bug-vrij blijft?


Er zijn een aantal factoren waar u op kunt letten om de kans op bedwantsen in uw huis aanzienlijk te verkleinen. Pas deze simpele dingen toe, en u hoeft . Veel mensen proberen met man en macht de bed bug uit in huis en bed te verdrijven, maar vaak tevergeefs. Mensen die zelf proberen bedwantsen te bestrijden, slagen er vaak niet in om van het ongedierte af te komen. Kijk onderstaande video om te zien hoe.


Sommige mensen kunnen allergisch reageren op bedwantsen. In tropische landen kunnen ze soms ziekten overdragen, zoals de gevreesde ziekte van Chagas. Hoe word je blootgesteld aan bedwantsen ? In hotels (zowel gewone tot 5-sterrenhotels) ind . Hoe herken je bedwantsen , wat zijn de symptomen, hoe voorkom je bedwantsen en hoe kun je de bedbugs opsporen en bestijden?


Afbeeldingen: bedwants met eitje en bedwants op de huid.

De bedwants begint zijn levenscyclus als eitje. Deze zijn wit en ongeveer millimeter groot. Na dagen komt het ei uit . Deze ongenode gasten reizen vaak met je mee na een verblijf in een hotel waar een plaag heerst. Dit probleem komt in hotels in alle prijsklassen voor.


Hier komen de bedwantsen zelf of hun eitjes terecht in kleding of koffers waarna ze met u mee naar huis reizen en u het probleem thuis zeker . Lees het volgende artikel om te leren hoe je kunt voorkomen dat bedwantsen in jouw huis terecht komen. Dat is meteen een handige verstopplek, want in een laptop kom je nog eens ergens! Gelukkig bestaan er genoeg huismiddeltjes om dit probleem tegen te gaan.


Lees dit artikel om erachter te komen welke middelen dit zijn! Hier gaat het vaak al fout, door dat je het beddengoed van je bed afhaalt en onbeschermd naar de badkamer brengt zul je mogelijk al enkele tientallen eitjes verliezen. De eitjes van de bedwants zijn zo klein dat als je niet weet hoe deze eruit zien je ze niet zult herkennen. Doordat je de eitjes verliest zullen . Maar dan moet je eerst weten waar ze eigenlijk vandaan komen. Waar komen bedwantsen vandaan?


Het volgende artikel bespreekt alles wat je moet weten over . Als je bedwantsen hebt, zorg dan dat je alle spullen, dus ook het beddengoed en kleding, in de besmette ruimte liggen. Versleep geen spullen naar andere ruimtes in het huis, ook niet naar de wasmachine. Het probleem breidt zich dan alleen maar verder uit.


Bij het bestrijden van . Dan duidt dit op de aanwezigheid van bedwantsen. Deze bultjes kunnen door meerdere soorten ongedierte worden veroorzaakt. VLISSINGEN - Ongedierte: het vliegt, het kruipt en het bezorgt je de kriebels.


De top vijf van overlastgevers in de zomer zijn volgens Diederik Uitterhove van Traas Ongediertebestrijding: wespen, mieren, maden, vlooien en bedwantsen. In Nederland en Belgiƫ komen steeds vaker bedwantsen voor. De oorzaak van deze opkomst is terug te herleiden aan het feit dat mensen steeds vaker naar verschillende landen en steden reizen.


Op deze reizen nemen ze de insecten mee naar nieuwe locaties. Uiteindelijk kunnen de bedwantsen zo ook .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.