dinsdag 29 december 2015

Api koppeling

SOAP is een koppeling , waarin je strak vastlegt hoe je koppeling eruit ziet. Dat geeft structuur en controle. Nadeel hiervan is dat de koppeling zwaarder is dan REST koppeling. Je stelt een soort contract op over hoe de koppeling gebruikt moet worden.


Als je een SOAP koppeling wilt uitlezen . Omdat deze maand het thema van R2H webshops is, heb ik besloten een mooi voorbeeld te geven hoe een API - koppeling kan worden gebruikt in samenwerking met een webshop.

Hierbij zijn we uitgegaan van de webshop Virtuemart. Ook hierbij is het gewoon mogelijk . Een application programming interface ( API ) is een verzameling definities op basis waarvan een computerprogramma kan communiceren met een ander programma of onderdeel (meestal in de vorm van bibliotheken). Wij koppelen websites en software eenvoudig aan elkaar met API koppelingen. Uw data ook laten synchroniseren? Er kan veel tijd bespaard worden wanneer systemen met elkaar kunnen communiceren.


Voorheen werden websites en webapplicaties vooral gevoed door het invoeren van gegevens doormiddel van een handmatige handeling. Tegenwoordig kunnen systemen gegevens met elkaar uitwisselen en zo .

De huidige software heeft een API beschikbaar. Een API , ook wel “application programming interface” genoemd , maakt het mogelijk dat softwarepakketten op een veilige manier data met elkaar. Dus jij hebt een mooi pakket met een API en nu?


Je webdevelopers kennen deze API niet en weten niet precies wat ze ermee kunnen en je eigen IT-team doet niet aan koppelingen met nieuwe systemen. Geen zorgen, wij hebben behoorlijk veel ervaring met verschillende API -systemen van de nieuwste tot de oudste en . PerfectView stelt haar API code beschikbaar. Onze API koppeling is eenvoudig te implementeren. Zo creĆ«er je een CRM Systeem op maat.


Het Mijnwebwinkel-platform heeft een REST API die je in staat stelt om gegevens met webwinkels uit te wisselen. Het is een prachtige tool om koppelingen met tienduizenden webwinkels te maken. Koppelingen tussen systemen worden steeds belangrijker.


Als bedrijf ben je vaak afhankelijk van de API (application programming interface) van derden. Of het nu gaat om payment services of procurement software, het is belangrijk dat je een interactieve koppeling met het hoofdplatform hebt. De API bestaat uit een content- feed met daarin al onze productinformatie en een order-API voor het real-time inschieten van bestellingen. Licenties worden direct uitgeleverd.


Dit kan bijvoorbeeld een . U wilt graag nieuwe software laten ontwikkelen om zo taken binnen uw organisatie te automatiseren of te optimaliseren? Met die nieuwe software kunt u verspillingen en onregelmatigheden terugdringen.

Maar u maakt al gebruik van een aantal softwarepakketten waar u geen afstand van wilt doen. Webwinkels kunnen via een beveiligde API verbinding zelf een koppeling maken met het Wuunder verzend platform. Natuurlijk kunnen wij deze koppeling ook voor je maken: Alle complexe validaties worden uitgevoerd op het Wuunder platform.


Op zoek naar een scan en herken API koppeling ? Bij Klippa bieden we naast ons standaard platform maatwerk scan en herken oplossingen. Benieuwd naar hoeveel het laten maken van een API koppeling kost? Bereken het snel met de kostencalculator!


Heeft u een eigen koppeling , API of functie ontwikkeld om uw systeem met e- Boekhouden. Wanneer de software die u gebruikt over een API beschikt, kunt u wellicht een stuk efficiĆ«nter werken. Via een API kunnen gegevens veilig en gecontroleerd met andere software uitgewisseld worden. Door een API koppeling te ontwikkelen zorgen wij er voor zorgen dat de gegevens in alle pakketten binnen uw organisatie . Beide koppelingen voorkomen het morsen van brandstof, wat bijdraagt tot een schoon laadstation.


Alle belangrijke oliemaatschappijen hebben de OPW API koppelingen goedgekeurd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.