donderdag 31 december 2015

Kleine klussen

Kleine werken in het vooruitzicht? Vind de kwaliteitsservice die het best bij u past. Kies uit meer dan 7vakmannen.


Ik ben Karien Jouwstra en ik wil mijn technische kwaliteiten, mijn talenten, graag benutten bij het helpen van mensen! Niet iedereen is handig, weet van wanten, snapt hoe de vork in de steel zit, maar heeft wel klusjes die maar niet afkomen. Geen grote verbouwingen, muren uitbreken, badkamers plaatsen, daar zijn .

Met zorg en aandacht voor uw wensen en het resultaat. Snel, betrouwbaar en netjes. Klussen zoals tuin omspitten, helpen verhuizen e. Ik ben ooit een vrij actieve site tegengekomen die dit deed.


Er zaten voornamelijk particulieren op, geen professionals. Ik ben de naam kwijt, maar de site had groene balken in het design. Klussendiensten voor ouderen: hulp bij grote en kleine klussen in huis en tuin.


Denk bijvoorbeeld aan controleren, ordenen en betalen van rekeningen, indienen declaraties en overstappen van zorgverzekeraar of leverancier van energie of televisie. Bij grotere klussen gaat het bijvoorbeeld om het schilderen van een muur .

Dé oplossing voor al uw klussen in en rond uw huis. Hebt u net uw droomwoning gekocht en zoekt u hulp bij de verbouwingen? U bent totaal niet handig en er moeten opfrissingswerken gebeuren? Heeft uw tuin een opfrisbeurt nodig?


Moet er dringend iets hersteld worden? Vergelijk 1bedrijven B. Cleaning, JDR-Solutions, Vanhoyweghen Sigi, DD Cleaning, Van De. Onbelast bijverdienen tot 6. Open VLD vanmiddag vurig verdedigde in het Parlement. Maar niet iedereen is even enthousiast. Terzake ging langs bij een bezorgde fijnschilder-decorateur.


Plaats je klus gratis op Kluswebsite en vergelijk eenvoudig offertes van echte vakmensen. Geen klus te klein, geen uitdaging te groot. Sinds de oprichting van ons bedrijf hebben wij heel veel kleine klussen gedaan, maar ook grote uidagende projecten. Hulp bij kleine klussen in huis.


Voor kleine klussen in huis kunt u de klussendienst bellen. Deze dienst bestaat uit vrijwilligers. De klussen mogen niet langer dan een uur duren.

De kosten bedragen - per klus. De kleine klussen voor Dummies Paperback. Voor meer informatie kunt u terecht bij het . Kan jouw huis wel een likje verf gebruiken? Is jouw wastafel een bak met stilstaand water?


Of ben je die tapijttegels helemaal beu? Fikse uurtarieven voor schilder, loodgieter of parketlegger zij. Wanneer het voor u lastig is om het onderhoud van uw huis en tuin zelf te doen, kunt u iemand vragen u te helpen.


Niet alleen voor de grote klussen maar ook voor kleine klussen. Een lampje vervangen, een schilderijtje ophangen, het gras maaien. Voor u is het misschien lastig om te doen, maar voor een . Je wil een kadertje ophangen in huis, je kraan lekt, … ook bij jouw thuis zijn er wellicht kleine klusjes die op een handige Harry of Henriette wachten. Wil je er wel aan beginnen maar weet je niet goed hoe je het best aanpakt en welk materiaal je ervoor gebruikt?


We helpen bij kleine klussen. We vragen een kleine vergoeding en zijn beschikbaar voor mensen met een smalle .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.