maandag 28 december 2015

Bloemschikken zeeland

U kunt zonder voorkennis of ( creatieve) ervaring meedoen aan onze creatieve workshops. De prijzen zijn inclusief alle benodigde materialen voor het te maken werkstuk. Mijn naam is Beppie en mijn passie zijn bloemen. Ik geef workshops aan grote of kleine groepen, op locatie of bij mij thuis in een sfeervolle landelijke omgeving.


Wat ik belangrijk vind tijdens een workshop is dat iedereen het gezellig heeft en met een mooi werkstuk naar huis gaat.

Lees meer over dit evenement op Uit in Zeeland ! Creatieve arrangementen bij Intratuin In Zeeland kunt u ook terecht bij Intratuin Koudekerke voor een creatieve workshop in . Veel keus Lage Prijs en Super Snel. Is het uw beurt om een leuke activiteit te verzinnen voor een vrijgezellenfeest, een personeelsfeest of een familiedag? Bloemschikken bruidsboeket corsage polscorsage. Wat dacht u van de workshop bloemschikken in Zeeland ? Zonde, want wie het eenmaal gedaan heeft, .

Organiseert u in Zeeland een personeelsuitje, teamuitje of een uitstapje met vrienden of familie? Dan is een van onze creatieve workshops in Zeeland wellicht een geschikt onderdeel. Bekijk de foto van marjon2met als titel reepjes knippen van wc-rolletjes, op doorschijnend gekleurd papier plakken en in het midden een lampje van een kerstlichtjessnoer - het geheel kun je op een mooie plank bevestigen, zodat je een mooie plank-lamp hebt om waar dan ook te hangen.


Om nieuwe technieken te leren en leuke ideeën op te doen, volg ik lessen aan de Academie voor . Bij ons kan u terecht voor een grote diversiteit aan boeiende activiteiten zoals workshops, evenementen gepast voor ieder seizoen zoals: bloemschikken , onze pompoenfestijndagen en de gezellige kerstperiode. Donderdag september zijn de voorbeelden te zien voor het nieuwe workshopseizoen. U bent van harte welkom tussen uur en uur op Brandenburglaan 1 Middelburg.


Vanaf personen kunnen we ook een aparte workshop inplannen. Voor vragen kunt u terecht op . Zeeuwse streekproducten. Aangesloten bij het NRTO en ingeschreven bij het CRKBO. Bij Bloemboetiek Helianthus bent u aan het juiste adres voor een cadeautje voor uzelf of voor anderen! Bloemstukken en Boeketten kunnen geheel naar uw wensen worden samengesteld maar u kunt onze creatieve medewerkers ook hun gang laten gaan om een creatie voor u samen te stellen.


Elk voor- en najaar verzorgen wij speciale avonden in onze winkel in Goes, waarop wij in een sfeervolle ambiance onze nieuwste producten en trendy bloemstukken demonstreren. Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan een van onze workshops of thema cursussen welke elk jaar worden gegeven, o. Dit natuurlijk veenmos kan gebruikt worden om hanging baskets op te vullen.

Het heeft sterk wateropnemende eigenschappen en is ideaal als bodemverbeteraar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.