woensdag 30 december 2015

Stank dode muis verdrijven

Heeft u ook last van de geur van een dode muis ? En lukt het u zelf niet om dit op te lossen? Neem contact op met Strooming voor onderzoek en oplossingen. Stank in huis is regelmatig toe te wijden aan muizen of ratten in huis.


De stankoverlast kan omschreven worden als een penetrante geur die met name in combinatie met warmte sterk op kan spelen.

Ook spitsmuizen zijn een welbekend probleem door de stank die ze kunnen veroorzaken. Ik had met gif gewerkt omdat ze niet in de muisvriendelijke val trapten en kon toen ze dood waren op geleide van de geur op zoek naar de dode muizen. Slim idee om stank dode rat te lokaliseren? Geur van dode muis in huis?


Zo lost u dit probleem gemakkelijk op. X5mDRmaAnYQ Vergelijkbaar aug. Maar nu dus het probleem.

Met gevolg dat eens in de zoveel tijd het verschrikkelijk stinkt. Nu weer en ga echt over mn nek van de stank. Muizengif , waar zijn de muizenlijkjes? De geur van dode muizen - Scholieren. De dode muis opgeruimd hebbend stink het na dagen met alle ramen en deuren open en veel oust sprayen nog steeds enorm.


Ja, klinkt gek, ik weet het. Wij hebben nog niet zo lang een nieuwe zetel. Deze komen tot bijna aan de gron een kat kan er niet onder (wel vuil en muizen dus : evil: ). Een tijd geleden vond ik het een beetje ruiken in de zithoek, maar manlief zei dat ik spoken zag (rook in dit geval). Bij navraag bij de ongedierte bestrijder die wij altijd inschakelen bij klachten m. Wegens muizen zetten wij tussen de vloer muizentarwe neer.


Tussen de isolatieplaten in het dak of tussen muren… Meestal duurde het een paar weken (tot 5) voordat de geur echt weg was. Een klein muisje gaat sneller dan een grote dikke muis … reken maar op een paar weekjes stank … Het hangt ook een beetje af van je . Hoelang je de stank hou ligt aan de luchtvochtighei hoe droger die is, hoe sneller de kadavers uitdrogen en dan verdwijnt ook de stank. Zelf had ik meer last van al die grote zwarte vliegen (woonde in een vroegere winkel van CJamin).


Het is uiteindelijk vakantie tijd.

Die stank is echt niet te harden. Een stinkende kamer is gênant en kan ervoor zorgen dat je het in je huis minder aangenaam vindt dan eigenlijk zou moeten. De muizen doden kan door ze te bestrijden met één van de gifsoorten of vangen met klemmen cq elektrische muizenvallen. Er worden verschillende opties of fora aangedragen om muizen te verjagen met geur. Dan zijn de dode muizen meteen opgeruimd en ziet u ook het resultaat.


Met deze tips is muizen verjagen eenvoudig. Je moet wel de dode muis verwijderen en resetten voor hernieuwd gebruik. Wat te doen tegen muizen?


Om muizen te verdrijven kunt u het volgende gebruiken. Eucalyptus olie (niet op alcohol basis)in water doen. Het potje ergens neer zetten waar je muizen hebt en de muizen blijven zeker tot mnd weg. Ze worden namelijk misselijk van de geur en blijven weg. Net zoals dat wij mensen in de winter vaker binnen te vinden zijn vanwege de kou doen muizen dat ook.


Helaas, muizen hebben geen dikke wintervacht en verlenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.