dinsdag 29 december 2015

Bbq in houten

Welkom bij bbq -restaurant Barbacoa. Centraal in het restaurant staat een groot buffet met soorten vlees en vleesspiezen, . Ook aan de visliefhebbers hebben wij gedacht, u mag gebruik maken van het arrangement Barbacoa zoals hierboven beschreven, en aan tafel krijgt u een verse zalmspies en een gemarineerde gambaspies geserveerd. Te reserveren vanaf personen á € 3pp.


Bowlingpasjes minuten voor aanvang bowlen afhalen bij . Barbacoa Bbq -Grill Restaurant, Houten : Bekijk onpartijdige beoordelingen van Barbacoa Bbq -Grill Restaurant, gewaardeerd als van bij TripAdvisor en als nr.

Lekker uit eten in Houten ? Lees recensies en reserveer direct! Voor het eerst wezen eten met mijn zoon. Het eten was erg lekker. We kregen stokbrood met kruidenboter op de tafel. We hebben als voorgerecht bospaddestoelensoep gegeten.


Toen zijn we gaan barbecueën. Ik ben begonnen met biefstuk en varkenshaasspie.

Mijn zoon had lamskotelet en bbq worst. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Barbacoa in Houten kiest voor COOL-SPOT Optimale voedselveiligheid en vlees gegarandeerd op de juiste temperatuur Eigenaar Jacques Engelen besloot enkele jaren geleden om zijn goedlopende groentespeciaalzaak in Utrecht te verkopen en te starten met een geheel nieuwe uitdaging: Barbacoa . Houten BBQ kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs. De BBQ was van hoge kwaliteit!


Wat een goed idee om daarvoor een professional in te huren met twee aardige serveersters. Jullie BBQ - man kon erg goed barbecuen, een veel betere formule dan de doorsnee BBQ. Maak jouw uitje nog completer met een gecombineerd arrangement, GlowGolf inclusief eten!


Bestel jouw barbecue-accessoires gemakkelijk online bij Weber. Keuze uit meer dan verschillende vleessoorten in combi met een heerlijk koud buffet en ijs als dessert! Een onvergetelijk avondje uit voor zowel jong als oud. U kunt dit arrangement uitsluitend . Met deze houten Hape Gourmet Grill ben jij de BBQ Boy of Grill Girl! Draai maar aan de knoppen en leg het vlees op de grill.


Op het plateau kun je sausjes kwijt en aan de onderkant van het rooster zitten twee pitjes om te koken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.