donderdag 24 december 2015

Voorjaarsbeurt tuin

Een voorjaarsbeurt voor de tuin zorgt voor een extra mooie tuin in de zomer. Wij bemesten en verticuteren vakkundig. Als het voorjaar in aantocht is, krijgt de tuin weer kleur!


Met een voorjaarsbeurt door Tuinpartners wordt alle beplanting nagelopen. Planten en bomen die het nodig hebben, worden gesnoeid.

Onkruid wordt gewied en borders worden bemest. Voor een mooi groen gazon . De tuin begint weer kleur te krijgen. Dus de hoogste tijd voor een voorjaarsbeurt ! Het opruimen van het laatst gevallen bla het snoeien van (fruit)bomen en heesters, het gazon verticuteren en bemesten valt onder de noemer voorjaarsbeurt tuin. Ook de border bemesten niet . Natuurlijk wilt u dat uw tuin er verzorgt en opgeruimd bijligt, zodat u optimaal kunt genieten.


Onderhoud is maatwerk, u kunt.

Pm Groenservice BV: een compleet verzorgde tuin met een juist bemestingsadvies. Na een gure winter kunt u niet wachten om in het voorjaar weer volop van uw tuin te genieten. Om uw tuin de beste start van het seizoen te geven is onderhoud van groot belang. U kunt hierbij denken aan het snoeien van heesters en vaste planten, om deze weer volop de ruimte te geven om te groeien het . Na een stevige winter is de tuin weer toe aan een goede beurt. U heeft geen zin of tijd daarvoor?


In maart en april is het tijd om uw tuin een voorjaarsbeurt te geven. Tijd om dode planten en bladeren uit de borders te verwijderen. We gaan de tuin weer klaarmaken voor een seizoen vol groei en bloei. Planten die teveel zijn uitgedijt, brengen we weer terug tot de goede omvang.


Voorjaarsklaar maken van uw tuin met een voorjaarsbeurt. Epe adviseert u graag uw tuin voor te bereiden op het groeiseizoen. Hoveniersbedrijf Van Triest B. Type klus: Tuinonderhoud.


Regelmaat van het onderhoud: Nee - eenmalig onderhoud. Materiaal verzorgd door: In overleg met de vakman. Eerste werkdag: Zo snel mogelijk .

Wellicht is nu een goed moment om eens een professional in te schakelen voor een voorjaarsbeurt van uw tuin ? U krijgt er geen spijt van. Is het gras echt groener bij de buren? Dan is het misschien tijd voor een voorjaarsbeurt. De Triemen in Friesland voert graag voor u deze beurt uit.


Winterklaar of voorjaarsbeurt. Sommige planten of struiken moeten gesnoeid worden vóór de winter, terwijl het voor andere beplanting juist beter is in het voorjaar. Wij weten precies wat het beste is voor de planten in uw tuin.


Maak uw tuin klaar voor het voorjaar. Vrijblijvende offerte of afspraak? In Maart begint de lente! De temperaturen stijgen en we zullen de zon ook weer vaker zien.


Aan de eerste krokussen en narcissen is te zien dat het lente wordt in de tuin. Tijd voor de voorjaarsbeurt van de tuin. Maar wat houdt een voorjaarsbeurt voor de tuin eigenlijk in? Werkzaamheden voorjaarsbeurt tuin : Tuin bemesten . De natte winter is weer achter de rug.


Beplanting die vorstgevoelig is wordt nu gesnoeid. Verder worden de borders weer bemest om van een goede groei .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.