vrijdag 25 december 2015

Zwemparadijs amsterdam

Subtropisch-zwemmen in Noord-Holland in een spetterend zwemparadijs. Even een dagje subtropisch-zwemmen in een zwemparadijs in Noord-Hollnd? MIRANDABA AMSTERDAM , MOGELIJKHEDEN. De Mirandabad is een subtropisch zwemparadijs in Amsterdam -Zuid. Er zijn verschillende baden te vinden waar je heerlijk kunt zwemmen en veel waterpret kunt hebben.


Zo is er een meter ba een buitenbad en een subtropisch golfslagbad. Je kunt in dit subtropische zwembad van glijbanen af roetsjen, genieten in de . Het zwembad staat garant voor plezier voor de kids en lekkere ontspanning voor de ouders. Zwemparadijs NOORD-HOLLAND. Een overzicht van alle subtropische zwembaden in Noord-Holland.


Voor een dagje weg in een subtropisch zwembad van een vakantiepark is het vaak nodig om te reserveren. De zwembaden van de vakantieparken zijn vaak het mooist. Deze subtropische zwemparadijzen hebben echte . Recreatief zwemmen in zwembad Sloterparkbad in Amsterdam ? Lees alle info hierover, zoals tijden en prijzen. Zwembad Sloterparkbad in Amsterdam - informatie over zwemactiviteiten, tijden en prijzen en website. Max Ten, ideaal voor dagje weg, schoolreisjes en kinderfeestjes.


Centraal gelegen overdekt zwemparadijs met groot binnenba geschikt voor jong en ou recreatief en sportief zwemmen, moderne whirlpool, stoombaden en zonnebank. Het zwembad in The Wellness Garden in Fashion Hotel Amsterdam is meter lang en heeft een aangename temperatuur van graden. Kom ontspannen of juist lekker actief baantjes zwemmen. In de relaxruimte aan het zwembad ontbreekt het u aan niets: de ruimte is voorzien van comfortabele ligstoelen en zithoekjes . Zwemmen in een tropische jungle onder een weergaloze sterrenhemel. Ongelooflijk, maar het kan in Preston Palace.


Ontdek het subtropisch zwemparadijs inclusief sauna, klaterende watervallen, stoomba whirlpools, zonnehemels, kinderbad en wellness! Natuurlijk is er koffie, thee, fris, ijs en fruit. Een piratenschip met glijbaan, een superglijbaan van dik meter lang, een heuse aquajungle en (golfslag)baden: dit zwemparadijs heeft de fijnste attracties voor jong en oud.


Is je kind het zwemmen even zat? Ga dan gewoon naar de filmhoek, kidsclub, een podium met liveshows of de indoor speeltuin: . Slimme zwemmers gebruiken deze actie in combinatie met de januari actie. Zwem de buitenlucht tegemoet in ons meter lange zwembad.


Bekijk onze hotels met een zwemparadijs in Amsterdam en profiteer van onze Specials deals en scherpe acties! Het zwembad beschikt over verschillende bassins, te weten een doelgroepenba een 50-meter wedstrijdba een springbassin en een recreatiebad. Ook is er een gigantisch buitenterrein van hectare, gelegen aan de Sloterplas.


Een schitterend stukje natuur midden in Amsterdam ! Een heerlijk subtropisch zwemparadijs met glijbanen, een wildwaterrivier, golfslagbad en vernieuwde glijbanen waardoor het lijkt dat je veel sneller gaat dan dat je daadwerkelijk gaat. Er zijn ook stoomcabines, whirlpools, een buitenbad en een ligweide waar je even in kan relaxen en als je het zwemmen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.