donderdag 31 december 2015

Tuinverbouwing

Kan jij wel een grote tuinverbouwing gebruiken of heb je inspiratie nodig? Rob Verlinden en zijn team pakken tuinen aan die een flinke verbouwing nodig hebben. Van kleine tot grote tuinen en van schooltuinen tot daktuinen.


En gelukkig zijn interieurexpert Suzanne en tv-kok Jeremy er ook iedere keer bij voor de . Robs Grote Tuinverbouwing. Daarbij maakt ze vaak gebruik van de schilderijen van Schilderijenshop om de boel op te fleuren.

Hun worden geholpen door de styliste die het interieur op haar eigen wijze onder de loep neemt en kok Jeremy Vermolen die wekelijks een bijzonder gerecht op tafel. Voorheen werd het programma uitgezonden onder de naam De Tuinruimers. Erich heeft zijn vrouw Roelie opgegeven.


Ze zijn onlangs verhuisd en hebben binnenshuis al flink gewerkt aan hun droominterieur maar aan de tuin zijn ze nog niet toegekomen. Ook is met name Roelie nog niet tevreden over . Bij EasyTubs koopt u de echte houtgestookte Ducktub hottubs! Bekijk de prijzen op onze website. Neem gauw een kijkje op onze webshop!


AquaForWeeks geeft planten precies de hoeveelheid water die zij nodig hebben.

Een handige app helpt u herinneren de waterpot bij te vullen. Zo kunt u langer genieten van uw kamerplanten. Ondertussen pakt Suzanne de styling . Kijk alle afleveringen hier terug!


Uitleg over winterviolen. De demonstratie van Rob Verlinde heeft iedereen enthousiast gemaakt. Het wordt een bijzondere kerst in het Nederlands Openluchtmuseum! Want Rob komt zijn 250e.


Dan heeft u vast de EnGenius EnMesh oplossing voorbij zien komen! In de aflevering is te zien hoe slecht het Wi-Fi bereik kan zijn in sommige woningen. Ik vind de waterornament zo mooi die gebruikt is. Diverse kwekers leverden bloemen . Wat was het weer een leuke uitzending!


En Jorna wat heb je het weer leuk gedaan. Hieronder ziet u een boomstamtafel gemaakt van duurzaam europees eikenhout. Stel je eigen tafel samen met dit prachtige tafelblad van massief europees eikenhout.


Wij hebben onze tuinposters beschikbaar gesteld voor deze mooie galerie. Makkelijk en zonder veel gedoe. Jorna pakt de styling aan de .

Ivo praat je helemaal bij. Hierin ziet u hoe een Markilux terrasscherm. Bent u benieuwd naar het resultaat?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.