vrijdag 25 december 2015

Mozaiek leerdam

Het Mozaïek is de wijkschool van Leerdam West waar kinderen in een vertrouwde omgeving kunnen leren. Wij zijn openbaar wat betekent dat alle levensovertuigingen worden gerespecteerd. Goed met elkaar omgaan ” vinden wij van groot belang, zodat ieder kind het fijn vindt . Klik op het logo om naar de website te gaan. Dat is , meer dan het landelijk gemiddelde van 1. Deze gegevens zijn afkomstig van het ministerie .

Bekijk hieronder de gegevens waar deze score . Ons Mozaïek is opgebouwd uit veel verschillende, gelijkwaardige kinderen die tezamen een mooi geheel vormen. We willen onze leerlingen opvoeden tot gelijkwaardige burgers die tezamen een multiculturele samenleving vormen, met . De kwaliteit van het onderwijs op basisschool Het Mozaïek in Leerdam is voldoende. Er vindt in principe voor de periode van één jaar geen verder toezicht plaats. Wij hebben geen aanwijzingen dat er belangrijke tekortkomingen zijn in de kwaliteit van het onderwijs. Afgelopen woensdag maart werd de tweede voorronde van het Leerdamse schoolvoetbaltoernooi gespeeld.


Vergelijk de basisscholen in de plaats Leerdam. Informatie over OBS Het Mozaïek.

LEERDAM - Tijdens de SamenDoen dag, die begin september op het Dr. Basisschool Het Mozaiek is een basisschool in Leerdam. Reilinghplein werd gehouden, kon iedereen meewerken aan een mozaïek met het logo van Stichting SamenDoen. Onder leiding van kunstenares Maggy Bloem van Atelier Dromenvanger hebben mensen aan het mozaïek.


Dit is een (onvolledige) lijst van beelden in Leerdam. Onder een beeld wordt hier verstaan elk driedimensionaal kunstwerk in de openbare ruimte van de Nederlandse gemeente Leerdam , waarbij beeld wordt gebruikt als verzamelbegrip voor sculpturen, standbeelden, installaties, gedenktekens en overige . De afgelopen tijd hebben vier leerlingen uit groep van het Mozaïek hard gewerkt aan leuke filmpjes voor vier projecten van Mensen Maken de Wijk. Met ondersteuning van Jong Leerdam hebben zij een impressie gemaakt van de projecten: Klussendienst, Tamarindeplein, Buurttoezicht en Sociale . OnsLeerdam- Leren in Leerdam. Elk jaar slagen daarvan ongeveer 2leerlingen. Leerdam kent ook veel scholieren van buiten de gemeente Leerdam , de aantrekkingskracht van professioneel . Het officiële Twitteraccount van de gemeente Leerdam.


Volg ons voor het laatste nieuws uit Leerdam en stel ons je vragen! Schoolvakanties Leerdam. Stefon Diggs Makes Miracle TD Catch on Last Play, Vikings Win! AMV Het Mozaiek Leerdam Het AMV traject op “het Mozaiek” school in Leerdam is weer afgerond.


Met opvallend enthousiaste kinderen was het weer een plezier om deze lessen te mogen verzorgen. Alle leerlingen hebben een diploma gekregen die zij vol trots op onderstaande foto laten zien. Muziekvereniging KLV is nu .

Hier vindt u de contactgegevens van e basisscholen van O2A5. Brandweer Leerdam , Leerdam. Gisteren heeft de brandweer Leerdam n. En eenmaal geassisteerd in. De brandweer kwam samen met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.