donderdag 24 december 2015

Klassieke houten veranda

Met zo´n houten veranda geniet u alle seizoenen van uw tuin. U wilt een veranda van hout. Daar bent u inmiddels wel van overtuigd. Hout is namelijk warm, sfeervol en geeft uw huis die landelijke, stoere of luxe uitstraling waar u naar op zoek bent.


Vraag is alleen nu: hoe gaat die houten veranda er precies uitzien? Wij vervaardigen uw veranda eigenhandig van de beste houtsoorten.

Dat doen we in onze werkplaats in Harskamp. Vervolgens plaatsen wij deze bij u – waar ook in Nederland. We willen de hoogste kwaliteit leveren. Niet alleen als het gaat om de houten delen van de klassieke veranda. Zodat u jarenlang kunt genieten van uw eigen droomplek in de tuin.


Maak een afspraak voor een offerte, onze vakman komt vrijblijvend langs voor advies. Buitenkamer wordt volwassen . Vraag advies voor uw eigen droomplek in de tuin. Klassieke houten veranda voor ongekende sfeer in de tuin.

In onze showroom kunt je inspiratie opdoen voor jouw houten veranda : van strak en minimalistisch tot klassiek en landelijk. Jouw wensen staan bij ons centraal en samen met onze ontwerpers kijken we geheel vrijblijvend naar deze wensen en de mogelijkheden. Een deskundig en zorgvuldig advies past hierbij, je wilt . Welkom op de webpagina van Jaro Houtbouw, met betrekking tot klassieke houten veranda's.


Houten veranda terrasoverkapping Houten klassieke. Bent u op zoek naar een houten veranda voor aan uw woning? Of gaat uw wens uit naar een overkapping van hout achterin de tuin? Doordat wij maatwerk leveren zijn beide opties mogelijk. Landelijke klassieke houten veranda terrasoverkapping bouwen aan huis met plat dak en lichtkoepel van lariks douglas of eikenhout.


Het grote voordeel van een houten veranda is zonder twijfel de warme en natuurlijke uitstraling. Met hout kies je bovendien voor een licht materiaal waardoor grote overspanningen mogelijk zijn. Ook een veranda naar uw wens?


Veranda met lichtstraat veranda op maat. ADDITIONAL CONTACT INFO. Zo sluit uw veranda helemaal aan op uw persoonlijke wensen en situatie. Gedetailleerde omschrijving: Ik overweeg een veranda te laten plaatsen in een klassieke stijl.


Een veranda is een investering waar u jarenlang . Een voorbeeld foto heb ik bijgevoegd (foto 1) ca.

Heerlijk van het buitenleven genieten het hele jaar door? Dan is een houten veranda , terrasoverkapping, pergola, tuinhuis, schuur of buitenverblijf op maat iets voor u! HOUTEN VERANDAS Houd je van een landelijke, klassieke of stoere uitstraling? Waarom kiezen voor een houten veranda ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.