maandag 28 december 2015

Kubus tuinhuis

Zeer duurzaam, strak, elegant en voordeliger dan u denkt! Bekijk deze kubus tuinhuizen direct online! De positie van de deur, draairichting van de deur en de positie van het raam het raam kunt zelf aangeven.


Kubus Domino Iroko 6x 300. Ook kunt u kiezen uit meerdere houtsoorten (vuren, vuren geimpregneer ceder of iroko) Hierbij geven wij graag .

De blokhut of tuinhuis kan ook op maat gemaakt worden. Tuinhuis kubus als het strak en geïmpregneerd moet zijn! Ze hebben een zeer strak design en zijn verkrijgbaar in drie duurzame houtsoorten. De combinatie tuinhuis en oversteek is ideaal als opbergruimte en zithoek.


Als u graag een eenvoudig en strak tuinhuis wilt, dan zijn onze tuinhuizen in kubusvorm een absolute aanrader. Wij plaatsen die van klein tot groot. De tuinhuizen kubus zijn strakke constructies.

Deze heel modern ogende tuinhuizen worden met de grootste nauwkeurigheid afgewerkt. Er is wel geen oversteek voorzien maar de kopse kant van het hout bovenaan wordt afgewerkt met een zinken krul. Dit heeft een zeer strakke en moderne . Houten tuinhuisjes met een plat dak hebben een moderne uitstraling en passen in iedere tuin. Koop vandaag nog uw compleet houten tuinhuis met plat dak bij De Blokhut! Als dak voorzien wij een houten onderdak afgewerkt met een epdm dakbedekking en alu boord profiel.


Steeds meer mensen kiezen voor een tuinhuis met overkapping met plat dak. Het voordeel van een dergelijke blokhut met luifel met plat dak is dat u zowel bergruimte als een overdekt terras heeft. Een plat dak is goedkoper dan een punt dak. Tevens is een tuinhuis met overkapping met plat dak doorgaans vergunningsvrij . Dit tuinhuis met plat dak wordt bij MHOLF op maat gemaakt. De moderne houten tuinhuizen van Woodstar zijn toonbeelden van functioneel schoon in de tuin.


Minimalistisch houtdesign met een optimale opbergplaats voor tuinmateriaal. Wenst u een tuinhuis te plaatsen? Cubebouwt strakke buitenruimtes op maat.

Eenvoudige tot totaalprojecten met duurzame materialen zoals hardhout, thermowoo trespa of rockpanel. Modern tuinhuis met plat dak kopen of kiezen ? Ons expo terrein is gelegen te Rekkem (Menen) in de regio van Kortrijk, Wevelgem, Moeskroen en Wervik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.