maandag 28 december 2015

Houtworm behandeling

Hout behandelen tegen houtworm kan op twee manieren. U kunt de houtworm bestrijden door uitsluitend het hout zonder verf- of laklaag te behandelen. U bestrijdt de houtworm door het aangetaste hout te bespuiten of te bestrijken met een chemisch bestrijdingsmiddel (perfacs of perwood).


Het is altijd goed om even te kijken of u eventuele boorgangen kunt vrijmaken en zo nog . Onze lokale bestrijder helpt u snel af van de houtworm.

Na het bestrijden van de houtworm krijgt u van ons een garantiebewijs. Hiermee bent u gegarandeerd verlost van dit vervelende ongedierte en uw hout is weer mooi hout. Neem direct contact op met De Bestrijdingsbrigade voor meer informatie!


De houtworm is de larve van de houtkever. Die legt eitjes op onbehandeld hout. De larve vreet zich in het hout en maakt kleine gaatjes. Uit die gaatjes valt boormeel en houtstof.

Heeft u last van houtworm ? Neem contact op met Rentokil Property Care voor meer informatie over de bestrijding van houtworm. Wil je proberen houtwormen zelf te bestrijden? Gelukkig weet oma raad met haar huismiddeltjes. Lees hier hoe je te werk gaat en je hout weer gezond maakt.


Nodig onze Expert uit voor een Gratis Inspectie! Balken kunt je preventief laten behandelen met chemische bestrijdingsmiddelen, maar deze middelen zijn belastend voor het milieu. Kies daarom alleen voor deze optie als de balkenconstructie gevaar loopt en er geen alternatief is. Geïmpregneerd hout heeft dezelfde bezwaren: de bestrijdingsmiddelen waarmee dit hout . Als je houtworm in huis hebt dan wil je daar snel vanaf.


Oudere houten meubels hebben dikwijls houtworm. U moet die tijdig bestrijden om te vermijden dat de houtworm zich in de hele woning verspreidt. Al uw houtwerk in huis, lambriseringen, vloeren, trappen, Stop Worm heeft zich gespecialiseerd in de vernietiging van houtworm.


Rentokil heeft specialisten in huis die niets anders doen dan houtworm bestrijden. Onze experts zijn speciaal opgeleid om de verschillende soorten houtworm te herkennen om zo een aangepaste behandeling voor te stellen die het houtworm probleem snel, . Bij behandeld houtwerk heeft het de aanbeveling eerst de verflaag te verwijderen door schuren of afbranden van de verf.

Wanneer dit niet mogelijk is kan het houtwerk eventueel onder druk geïnjecteerd worden met het houtworm bestrijdingsmiddel. Met een speciale injectie techniek wordt deze vloeistof tot diep in het hout . Houtworm behandelen vergt een grote expertise en know-how. En hoe bestrijd je houtworm ? Houtwormen zijn larven van bepaalde kevers die hun zinnen zetten op alles wat van hout is. Een aantasting door houtwormen kan worden voorkomen door het hout te behandelen met verf, was of beits.


U heeft last van houtkevers. Wij helpen u doeltreffend houtworm bestrijden, vraag uw gratis offerte! Hallo, In ons huidig Triplex appartement zitten we met een probleem. We hebben namelijk last van houtwormen. Beneden is er een soort washok met houten balken die écht volledig aangetast zijn door de houtwormen , maar daar hebben we nooit belang aan gehecht, aangezien dat hok bijna niet . De professionals van Lagerwey zorgen op een effectieve en snelle manier voor de bestrijding van uw houtworm.


Voor houtwormbestrijding belt u Lagerwey!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.