zondag 27 december 2015

Stadstuin inspiratie

Een kleine stadstuin ontwerpen en aanleggen doe je slim met deze tips. Een moderne strakke stadstuin , misschien wel met bomen, kun je zo mooi inrichten. Meer ideeën over Tuin make-over, Tuin bestrating en Hedendaagse tuinen. Tips voor inrichten ervan. Mooi voorbeeld deze ook.


Ontdek tips, trends en inspiratie voor het ontwerpen van een kleine tuin.

Heb je een kleine tuin en vind je de aanleg lastig? Bekijk hier handige tips voor het inrichten van een stadstuin of kleine tuinen! De afgelopen dagen hebben we erg koude dagen gehad en werden we ook nog eens verrast door sneeuw. Nu ik nog binnen zit omdat ik net een bevalling achter de rug heb, was al het wit op straat wel een heel mooi plaatje om te zien.


Maar zo snel is het ook weer voorbij en zit ik nu . Onze tuin is vorige week flink onder handen genomen en heeft een ware transformatie ondergaan. Hoe het er uiteindelijk uit komt te zien moeten jullie nog even geduld voor hebben, maar ik kan in ieder geval al verklappen dat het echt een heerlijk stadstuintje gaat worden waar . Op zoek naar ideeën voor het inrichten van een kleine tuin ? Begin met een lijstje waarop je jouw wensen noteert.

Waar ga jij jouw tuin het meest voor gebruiken? Wil je in jouw tuin voornamelijk kunnen tuinieren? Ga je veel barbecueën en dineren in jouw tuin ? Zit jij het liefst op jouw favoriete plekje in de . Een langgerekte vijver die vooraan wat breder is, geeft een gevoel van diepte.


Ook je tuinmuren kan je inzetten in kleine tuinen. Een grote spiegel zorgt voor de illusie van ruimte en diepte. Graag nog wat extra inspiratie ? Kijk dan eens bij de tuinideeën en tuinrealisaties.


Daar vind je tal van voorbeelden van kleine tuinen. Inspiratie : fascinerende stadstuinen. In de afgelopen jaren worden stadstuinen meer en meer populair. Je ziet vaker mooie plant-installaties, daktuinen en verticale tuinen tijdens een wandeling door de stad. Denk niet alleen aan de spectaculaire architectuur zoals de Gardens by the Bay in Singapore of . Decoratie ideeen en inspiratie voor jouw tuin.


Hier vindt je experten voor tuinadvies, projecten en fotos van tuinnen en tuin ontwerpen. De bouwpercelen worden almaar kleiner… en dat heeft gevolgen voor de tuinoppervlakte. Het is vaak een kunst om verschillende functies te combineren in de kleine tuin.

Deze selectie stadstuinen kan alvast inspirerend werken. Bij Langenhuizen Hoveniers vindt u ideeën en voorbeelden voor elke tuin. Met het goede weer in aantocht komen de eerste tuinfeesten dichterbij. Ook met een kleine stadstuin kan je een geslaagd feest geven. Opvouwbare meubels, zithoekjes, sfeervolle verlichting… De opties zijn eindeloos om van een kleine tuin iets moois te maken.


De ruimte van uw tuin optimaal benutten? Het Rullen denkt graag met u mee hoe uw kleine tuin het beste ingedeeld kan worden. Zoek jij inspiratie over Tuinaanleg? Bekijk dan onze beeldbank met fotoalbums vol inspiratie ! Een Overzicht van Gerealiseerde Tuinen Gerealiseerde door Vooraanstaande Hoveniers en Architecten vind u op HOOG.


Laat je inspireren door het project: Stadstuin in Woudrichem. Specialist in tuinaanleg, ontwerp, inspiratie en onderhoud. Richt uw kleine tuin in met deze handige tips van MakeOver.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.