vrijdag 25 december 2015

Zwembad de berkenhorst

Kom tot rust in de hot-whirlpool of het Turks stoombad terwijl de kinderen zich laten meevoeren door de stroomversnellingen en van de spectaculaire glijbaan af . Voorzien van mtr waterglijbaan, stroomversnelling, kleuterba hot-whirlpool en waterval. Zwemmersbar, sauna, solarium en Turks stoombad. Dit zwembad is ook voor niet vakantiegangers toegankelijk en het heeft veel te bieden!


Het is een waar zwemparadijs met stroomversnellingen, een spectaculaire glijbaan, hot whirlpool, kleuterbad en een Turks stoombad!

Korte review van de Berkenhorst kootwijk. Zwembad de Berkenhorst is een waar zwemparadijs en een heerlijke plek om te zwemmen en te ontspannen, tijdens uw vakantie maar ook in het weekend! Op zoek naar een vakantie?


Het park heeft verschillende faciliteiten, zoals een restaurant, verscheidene sportfaciliteiten en een subtropische zwemtuin. Het zwembad bestaat namelijk uit verschillende diepe en ondiepe gedeelten waar je kleine kinderen veilig kunnen poedelen, terwijl de oudere kinderen zich prima . Een waar zwemparadijs en een heerlijke plek om te zwemmen en te ontspannen. Sportievelingen hebben veel te kiezen met de aanwezigheid van buiten .

Negatief: Het is een auto vrij park, erg irritant was er stonden minimaal auto,s geparkeerd op het park, en geen ontheffing, waardeloos! Nog maar een paar dagen te gaan en dan is . Midden op de VeluweSubtropisch zwembad Gratis WiFi. Nederland Gelderland Kootwijk. Door gasten beoordeeld met een 8. U dient uw auto te parkeren op de centrale parkeerplaats. Radio Kootwijk en geclassificeerd als van bij TripAdvisor.


Speciale weeken midweek en week aanbiedingen en last minutes! Subtropisch zwembad met stroomversnelling, waterglijbaan, hotwhirlpool, sauna, Turks stoomba dompelbad en solarium. Wat is er gezelliger dan de avond af te . Ook heeft u de keuze uit diverse accommodaties. De Berkenhorst Subtropisch zwembad.


Een weeken midweek of week pure gezelligheid in een bungalow op een vakantiepark midden op de Veluwe, met toegang tot subtropisch zwembad. Ga met het hele gezin naar een prachtig huisje op Roompot vakantiepark de Berkenhorst in Gelderland. Het vakantiepark heeft een gaaf overdekt zwemparadijs!

Je betaalt nu slechts €1per huisje. Het kan regenen en dan is het fijn om binnen te zitten. Of de zon kan schijnen en dan ben je wel toe aan een verkoelende duik in het water. Bij voorkeur in een subtropisch zwembad of zwemparadijs.


Iedere stad heeft wel zijn eigen . Het park grenst aan het Kootwijkerzan de grootste zandverstuiving van West-Europa. Na al dat zand wordt het tijd voor een verfrissende duik in het zwembad ! Ontvangst was goe huisje goed en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.