donderdag 31 december 2015

Sport overvecht

De strippenkaart is te koop bij de trainer van het . Er is een uiteenlopend aanbod aan sportfaciliteiten en de wijk is prachtig groen, zodat iedereen kan wandelen, fietsen en hardlopen. Al vanaf €1per maand. Word lid of kom gratis proeftrainen!


Deze bieden gezamenlijk meer dan takken van sport aan, variërend van atletiek tot volleybal en van aikido tot worstelen.

Overvecht is een sportwijk bij uitstek! Op deze website - de digitale sportgids - zijn alle gegevens van Utrechtse sportaanbieders terug te vinden. Zoek in het gehele sportaanbod bij . Zij bewegen over het algemeen beduidend minder dan de beweegnorm en kampen vaak ook met een chronische aandoening. Met onze opleidingen kun je aan de slag in het werkveld van sport en bewegen.


Betrokken docenten en persoonlijke begeleiding, kleinschalig en een uitstekende samenwerking met het werkvel dat is waar deze opleidingen om draaien. Wat kun je van ons verwachten?

Wij helpen jeug volwassenen en ouderen op weg bij alles wat met sporten en bewegen te maken heeft. Bijvoorbeeld bij het zoeken naar een sport. Maar ook bij het organiseren van sportactiviteiten, het opzetten van beweeggroe . Gezamenlijk sporten in de wijk maakt jouw wijk aangenamer, waardevoller en gezelliger. Natuurlijk telt ook mee dat sport goed is voor de gezondheid.


Het gaat hierbij om Tom Schrurs (volwassenen en ouderen) en Sylke Haverkorn. Naast ons zitten Jumbo en autozaak Nissan. We zitten vijf min van het winkelcentrum vandaan. Onze sportschool in Utrecht is zo bijzonder, omdat je hier gratis parkeren en er personal trainers en fysiotherapeuten aanwezig zijn.


Daarnaast zijn wij uur . Momenteel organiseren wij voor kickboksen, . Als je met z'n allen fanatiek komt sporten , maar ook als je nog niet zo goed weet hoe het werkt. Bij Fit For Free hebben. Sportaanbieders die hier sporten.


De beweegmakelaars zijn aanspreekpunt voor informatie over sporten in de wijk.

Perrysport is dé sportwinkel waar je online al je sportkleding kunt kopen! Bekijk ook ons grote aanbod outdoor kleding en scoor je outfit in onze shop. Meer informatie over Hunkemöller Utrecht.


Openingstijden, contactinformatie en routebeschrijving.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.