donderdag 24 december 2015

Tuinhuis rieten dak

Creëer snel een landelijke sfeer aan je woonhuis, schuur, overkapping, tuinhuis of sauna. Leg zelf eenvoudig een betaalbaar rieten dak met rieten panelen. Zo vindt u bij ons standaard houten, metalen en kunststof tuinhuizen. Wilt u een tuinhuis met een nostalgisch en luxe uitstraling?


Dan is een tuinhuis met een traditioneel gedekte rieten kap een goede keuze.

Ambachtelijke rieten daken voor alle soorten tuinhuizen en poolhouses. Vraag om vrijblijvend advies of een gratis offerte. Meer info over het tuinhuis met rieten dak. Wat zijn de mogelijkheden?


Waar vraag je offertes aan? En natuurlijk wilt u een tuinhuis met een nostalgische, luxe uitstraling. Grootste assortiment online o. Voor dit werk hebben we een tuinhuis uitgezocht dat voldeed aan de wensen van de opdrachtgever.

Tuinhuis met rieten dak. Vervolgens hebben we het oude tuinhuis gesloopt en de fundering uitgegraven. Na het storten van de betonvloer, is het tuinhuis in elkaar gezet. Omdat onze adviseurs veel klanten thuis bezoeken en daarom regelmatig onderweg zijn,.


Altijd al een tuinhuisje met rieten dak achter in de tuin gewild? Wij kunnen er voor zorgen, gedekt met het prachtigste riet. Leo Kempenaersstraat 33. Vranken Rieten Daken realiseert uw droom met zijn typische Vlaamse bouwstijl. Voel de sfeer van een oude schuur, ruik de geur van eikenhout, ontdek de wanden uit leem en laat je . Op een tuinhuis wat extra body te geven kan een rieten dak erop natuurlijk niet ontbreken!


Rietdekkersbedrijf Kok is gespecialiceerd in het rietdekken van tuinhuisjes en werkt samen met lugarde die zowel nationaal en internationaal vele afnemers heeft. We hebben daardoor al vele tuinhuizen van een rieten dak voorzien . Keen voor uw tuinhuis met rieten dak. Kies voor een rietendak voor uw tuinhuis.


Uw tuinhuis wilt verrijken met een rieten dak. Kan mijn tuinhuis een rietendak krijgen ▷en waar moet ik op letten bij het kiezen voor een rietendak ? Terug naar eiken bijgebouwen .

Gratis bezorging aan huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.