woensdag 23 december 2015

Bedwantsen hotel

Mocht u bedwantsen aantreffen in uw kamer, vraag dan om een andere kamer. Lees hier meer over bedwantsen in hotels en wat u hier tegen kunt doen! Wie grote kans op een ontmoeting wil maken, kan het beste een hotel opzoeken Niet alleen in het . Veel hotelketens hebben nachtmerries over bedwantsen.


De kleine, ovale, platte beestjes zitten soms overal in het hotel.

Het is een gigantisch probleem. En een kamer grondig schoonmaken, lost het probleem niet op. Nassau College die deze week op excursie zijn in Berlijn keren vervroegd terug naar Assen. De reden: in het hotel zijn bedwantsen aangetroffen. Je kunt je hotelkamer daarom het best controleren op de tekenen van bedwantsen.


Bedwantsen zijn erg vervelende dieren die vooral voorkomen in hotels. Om een verpeste vakantie te voorkomen, moet je altijd even je hotelkamer controleren op bedwantsen en sporen van bedwantsen.

Ik doe het ook altij het kost maar een paar minuten. Ik weet dat er een kleine kans is dat ik ze vin maar als het er veel zijn, kom je ze echt wel tegen als je op onderstaande . Een bedwantsenplaag is de meest ontwrichtende ongedierteplaag die een hotel kan treffen, in vergelijking met onder meer ratten of voorraadinsecten. Dat blijkt uit grootschalig internationaal onderzoek in opdracht van ongediertebestrijder Rentokil. Een besmetting van bedwantsen kan negatieve gevolgen . Het aantal bedwantsen neemt explosief toe. Hoeveel is niet precies duidelijk, hotels schamen zich en mensen ook.


Velen weten niet precies wat een bedwants is en hoe je dit beestje bestrijdt. Vijf vragen over bedwantsen. Ze vertoeven het best in ranzige hotels. Iris (26) had dat dubbele ongeluk toen ze samen met haar zusje op vakantie was in Napels. Rentokil biedt trainingen voor hoteliers om bedwantsen snel op te sporen.


Kan een hotel daar iets aan doen? Waar herken je bedwantsen aan en kun je die ook thuis hebben? De receptioniste van het hotel in de Londense wijk Victoria snuift boos: We zijn wel een drie-sterrenhotel hoor!

Maar de verontwaardiging van de receptioniste ten spijt is het momenteel geen overbodige luxe om bij een Londens hotel te informeren of ze last hebben van . Uit onderzoek is gebleken dat bedwantsen de meest schadelijke ongediertesoort is welke in hotels voorkomen. De verschillende oorzaken en gevolgen zijn vaak desastreus voor het bestaan van hotels. Hoe dan ook, vlooien en bedwantsen horen niet in een hotel.


Liever wil je er niet over nadenken, maar de bedwants komt weer steeds vaker voor. Pas dus op als je op vakantie gaat. Voorheen kwam de bedwants vooral voor in goedkope hotels in niet-westerse landen. Wie geen exotische reizen maakte, had nergens last van. De laatste jaren lijkt de bedwants bezig aan een comeback.


In Europa was de soort zeldzaam maar hij wordt weer vaker gesignaleerd. Ze worden vooral gesignaleerd in jeugdherbergen en goedkope hotels , maar zouden ook al in privéwoningen zijn opgedoken. Dat meldt het Nederlandse RIVM. Tegenwoordig kun je ook een bug sheet meenemen als je twijfelt over de hygiëne in de hotels en hostels op je bestemming.


Dit is een lichtgewicht onderlaken dat je over je matras spant, onder je lakenzak of je slaapzak. Een bug sheet is gemaakt van een zeer fijnmazig gaasdoek dat bed bugs, bedwantsen , huismijt en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.