woensdag 24 augustus 2016

Aanbouw of serre

Een aanbouw of een serre als uitbreiding van je woning? Info over hun kostprijs, oplevertermijn, voordelen en nadelen vind je hier. Als je een serre wilt plaatsen, dan wil je natuurlijk gelijk weten wat deze aanbouw kost.


Er is een onderscheid gemaakt tussen de basisserre en de luxe woonserre. De basic tuinserre is met enkel glas en niet gefundeerd. De luxe constructie heeft wel fundering en is voorzien van dubbel glas en isolatie.

Jouw nieuwe serre is helemaal af te stemmen op jouw wensen. Lees meer over alle mogelijkheden en vraag vrijblijvend en gratis offertes aan van aannemers. Als je aan bepaalde voorwaarden voldoet kun je de serre zonder vergunning plaatsen. Lees wat deze regels zijn en waar de serre - aanbouw aan moet voldoen. Niet alle, maar bijna alle.


Veel is afhankelijk van het bestemmingsplan! De vergunningsvrije aanbouw is gebaseerd op de Bor bijlage II artikel 2. Daar gaan ook de folders van het ministerie VROM over.

Artikel is ook een interessant . Door middel van een serre aanbouw wordt immers een waardevermeerdering doorgevoerd van je woning waardoor ze over een hogere aankoopprijs zal beschikken op de woningmarkt. Ben je ook van plan om een serre. Ontspan en geniet van het buitenleven in een woonserre van Alruco. In Duitsland noemen ze een serre ook wel een “wintergarden” dat zo veel betekent als wintertuin. De aanbouw van een serre heeft de afgelopen jaren een flinke ontwikkeling gemaakt.


Waar vroeger de serres altijd op maat . Natuurlijk bent u afhankelijk van de woning, maar er is meer mogelijk dan u denkt. Serre aanbouwen, ook iets voor u? Op onze website stellen we ons graag aan u voor. Bezoek onze prachtige showroom in . Een haard in een aanbouw of serre , dat is pas heerlijk ontspannen. Lees gauw verder en doe inspiratie op voor jouw woning. Het gaat erom dat uw serre aanbouw perfect aansluit bij het ontwerp van uw woning.


Bij Busscher is de realisatie van uw droomserre in vertrouwde vakmanshanden! Door een serre aanbouw geniet je meer en voeg je veel meerwaarde aan je woning toe. Een serre aanbouw vergroot uw leefruimte en wooncomfort in één.


Bekijk de serre prijzen voor kopen en stappenplan voor maken van de lichte m².

Door het aanbouwen van een serre realiseer je fijne en waardevolle m² woonruimte. Hij wordt meestal aan de keuken of woonkamer gebouwd . Onze collectie voor de serres of aanbouwen en de prijzen die daarvoor staan zijn op zorgvuldige wijze vastgesteld. Wij willen onze klanten niet onnodig op kosten jagen. Daarom zorgen wij dat de kosten voor een. Dat kan een rooster of een klep(raampje) zijn.


Een klepraampje werkt prima, maar let dan op inbrekers. Vaak vanuit voorraad leverbaar, goed en goedkoopst in nederland. Bxh in mopenslaande deuren zonder ruitverdeling . Grotere woonkamer, Meer leefruimte, Bijkeuken.


Is uw woonkamer te klein, en wil u meer ruimte? Dan is een aanbouw of serre een goede mogelijkheid voor meer ruimte! Wij zorgen voor een goede en vooral mooie overgang tussen uw bestaande en nieuwe ruimte(n).


Moet je eigenlijk een vergunning hebben als je een veranda, serre of aanbouw wilt maken achter je woning? Bouwbedrijf Klaver is gespecialiseerd in serre aanbouw , verbouw, renovatie en dakkappelen. Het bouwbedrijf werkt in omgeving Noord-Hollan Heerhugowaar Heiloo etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.