donderdag 25 augustus 2016

Zwembad zaandam

Volg sportieve lessen, kom rustig baantjes trekken of haal het A, B of C diploma. Kom ook langs voor ABC-lessen, OuderKind-zwemmen en dynamische aquasporten. Naast zwembaden , sporthallen en gymzalen doen wij ook brede school activiteiten. Elke dag in zwembad Zaangolf en op zondagochtend in De Watering en De Slag is iedereen van harte welkom tijdens het vrijzwemmen. De meest volledige site met ruim 66.


Een heerlijk zwembad in Zaandam.

BBB-training (buik, billen en benen) in een zwembad ? Ga lekker baantjes trekken of vrij zwemmen bij een zwembad in Zaandam ! Bekijk hier een overzicht van alle zwembaden uit Zaandam op een rij. Klik voor het overzicht. Er ontstonden ook buitenbaden aan het Zwet (Poel) in Wormer, aan de Zuiderham in Krommenie en aan de Delft in Assendelft. Een zeer klein zwembad bevond zich aan de Nauernasche Vaart,. WORMERVEER - Dit is het laatste weekend dat er in zwembad De Watering in Wormerveer gezwommen kan worden.


Op de laatste openingsdag zondag december is er daarom nog een speciale actie waarbij bezoekers - tegen het tarief uit de beginjaren van De Watering - kunnen vrijzwemmen.

Het hotel is niet alleen een uitstekende uitvalsbasis voor de Zaanstreek, maar ook voor een uitstapje naar Amsterdam. In slechts minuten brengt de trein u . Sporthal de Vang is verplaatst naar een nieuwe locatie aan de Weer, achter het Pascal Zuid. De jongste zwemmers van ED-VO hebben uitstekend gezwommen bij de miniorenfinales van de kring.


Het is een traditie geworden, het jaarlijkse wakduiken in zwembad De Slag. Wie durft de uitdaging aan te gaan? Het hele gezin is welkom voor een spannende duik in . Projectomschrijving: Uitbreiding . Events at this location.


ZAANDAM Het oude sportfondsenbad aan de Mauvestraat in Zaandam wordt misschien toch gesloopt, maar daarna wel herbouwd. Er komen verschillende binnenbaden en een gymzaal. Buiten komt geen 50- meterbad zoals aanvankelijk de bedoeling was maar een 25-meterba wel met een springtoren. De raad moet er nog over beslissen, maar bij een positief besluit gaat de gemeente na de zomer aan de slag. Zwembadtraining ma feb.


De officiƫle opening van zwembad De Crommenije is pas op zaterdag februari. Maar maandagochtend ging het binnenbad al voor publiek open. Als eerste zwemmer dook Jan Goedhart uit Zaandam het rimpelloze water in.


Korte tijd later gevolgd door tientallen anderen.

Vanuit ons zwembad heeft u een . Sportfondsen Wormer exploiteert zwembad Het Zwet en Sporthal Wormer voor de gemeente Wormerland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.