woensdag 31 augustus 2016

Isis uitroeien

In de vijftiende uitgave van het jihadistische tijdschrift Dabiq heeft terreurgroep Islamitische Staat ( ISIS ) onthuld waarom ze het Westen haat. Vergis je niet, koppensnellen is niet zo eenvoudig als het lijkt. Ze werden verzelfstandigd.


Er zijn minstens vier oorlogen gaande in Syrië: de oorlog tussen IS en het Syrische . De Amerikaanse president Barack Obama hield tot nu toe voet bij stuk dat er absoluut géén Amerikaanse grondtroepen naar Irak zullen worden uitgezonden om daar te vechten tegen terreurorganisatie IS.

De stafchef van het Amerikaanse leger, Martin Dempsey, zegt nu dat als de huidige missie mislukt, . Amerikanen maken ISIS kapot met gigantische B-bommenwerper en dat ziet er zo uit. Het ideale vliegtuig om de jihadisten van ISIS een enkele reis naar de hel te geven! Met het uitroeien van ISIS dien je bij de bron te beginnen, een MOAB op Mekka lijkt mij dus wenselijk…. In zekere zin zal voor de mannen die door ISIS zijn onthoofd de dood zijn gekomen als een soort bevrijding.


De gevangenen van ISIS worden namelijk zeer wreed behandel zo blijkt uit een reportage van de New York Times gemaakt aan de hand van getuigenverslagen van mensen die bij ISIS gevangen. In een nieuwe schokkende video is te zien hoe ISIS een soldaat van het Syrische leger van Assad executeert door hem te overrijden met een tank. Het filmpje werd eerder vandaag via de aan de .

Maar daar ligt wel de crux van de ideologische strijd die gevoerd moet worden: het met wortel en tak uitroeien van een ideologie. Het antwoord op de dodelijke filosofie van ISIS is eenvoudig. Allah heeft de mensen geschapen op deze aarde om te leven en te bouwen. Het was niet Zijn bedoeling dat de . Extremistisch geweld in Irak neemt toe. Noodtoestand in Basra, beschuldigingen van genocide in de provincie Diyala.


ISIS en sjiitische milities begaan gelijkaardige misdaden, aldus Human Rights Watch. Kindsoldaten worden door beide zijden als strijders ingezet. Er worden alternatieven geformuleerd . Waar president Obama vorige week nog meldd.


Poetin blijft doorgaan met het opruimen van de puinhoop achtergelaten door de inmenging van het Nazi Fascistische westen in Syrië met immens succes. Bekijk een video (Engels) van dit . Interventie door een anti-IS coalitie met als doel het uitroeien van IS lijkt voor het Westen dan ook de enige oplossing. Meedoen aan deze coalitie is echter.


Het Westen is naïef geweest om de strijdkrachten tegen Assad te steunen, waarmee het Westen dus ook ISIS heeft bewapend. Het lijkteropdatde Isis -cultus zich in Romenogenige tijdheeft kunnen handhaven, wantin1⁄, drie jaar na het verbod , trokken Isis -priesters op.

Hetwas een traditioneelfeest,dat zich niet zo maarliet uitroeien ennoglang na Theodosius werd gevierd. Zwaaiend met een hakmes belooft deze ISIS -leider Jeruzalem te zuiveren van de Joden en belooft met veel passie en overtuiging alle ongelovige honden een kopje kleiner te maken. Het is moeilijk te zeggen hoe lang . DE hele moslimwerel in het hele Midden-Oosten en ver daarbuiten, van Spanje tot in India, moet Islam worden. ISIS is onlangs opnieuw bewapend en krijgt, met dank aan de CIA, een eigen luchtmacht.


Saakashvili is gouverneur gemaakt van Odessa om de enorme smokkeloperatie te overzien die ISIS voorziet van wapens. Ik hoop en wens dat we alle islamieten ooit zullen uitroeien te beginnen in Europa. De strijder stelt ook dat de leden van de coalitie niet moeten denken dat ze ISIS zullen uitroeien met hun luchtaanvallen, die hij vergelijkt met “muggenbeten” en dat ISIS een vijfde van de wereldbevolking vertegenwoordigt.


We zijn overal en zijn in staat om toe te slaan waar, wanneer en tegen wie we . Onze staats TV zender wordt bevolkt door extreem linkse jongens en meisjes die vanaf hun kinder-jaren zijn gehersenspoeld met verkeerde ideeën gelanceerd door GL en PvdA. Uitroeien ISIS met wortel en tak. Ze behoren tot de verloren generatie en kunnen niet zelf denken. ISIS wil samen met Hamas en Hezbollah Israël uitroeien.


Wat er momenteel is diverse moslimlanden gebeurt, tart elk voorstellingsvermogen. In Syrië en Irak worden duizenden mensen, vooral christenen, onthoofd. Waarom besteden de media daar nauwelijks aandacht aan?


SIS is een door de islam en koran gemotiveerde organisatie van echte strak in de leer zijnde muzelmannen. Laffe moordenaars en kinderverkrachters. Kortom het ultieme uitschot. Volledig kapotbranden is de enige goede oplossing.


Zij die dit kwaad nog de hand boven het . De luchtaanvallen op oliebelangen van Isis treffen de terreurorganisatie in het hart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.