dinsdag 30 augustus 2016

Klaptafel onderstel

Koop of Verkoop tafel onderstel op Marktplaats. Opklapbaar, wieltjes met remmen. Modulaire klaptafel - Onderstel aluminium. Combineer rechthoekige en halfronde tafels tot uw ideale opstelling.


Zeer gemakkelijk te monteren en te plaatsen modulaire vergadertafels.

Veel verschillende combinaties mogelijk. Beschermdoppen zorgen voor het krasvrij stapelen van ingeklapte tafels. Het klaptafelonderstel is geschikt voor een langwerpig tafelblad van maximaal 1. De SC1is een verrijdbaar klaptafelonderstel, met een tafelblad naar keuze maakt u uw eigen klaptafel. Deze uitvoering is robuust en zeer stabiel.


Het chrome of aluminium onderstel heeft vier zwenkwielen met rem. De blad dragers en beam zijn zwart g. Degelijk metalen klaptafel onderstel.

Maak eenvoudig zelf uw eigen klaptafel. Het onderstel kan met schroeven aan uw blad bevestigd worden. INFO: - klaptafelonderstel van aluminium. Grondbescherming onder de voet. Geschikt voor binnen en buiten.


Beschikbaar in Zwart en Zilvergrijs. Afmetingen: Hoogte: cm. Montage - Gemakkelijk te monteren. Prijs: € 4- per stuk excl. Persoonlijke offerte binnen 24u.


Leveringstermijn gemiddeld dagen. Begeleiding en advies op locatie. U kunt kiezen uit de kleuren zwart, zilver, grijs en zilvergrijs-hamerslag. De tafel is gemaakt van gebruikte steenschotten met een onderstel van gebruikt balkhout.


De tafel kan op maat gemaakt worden als of per… € 8500. Gratis glazen tafelblad van designtafel Forum(merk Evan). Maat: b1x d80cm en 1x 80cm, de tafel heeft een hoogte van 75cm.

Frame: Sterk en stabiel T-frame, kras bestendig, beschikbaar in de kleur lichtgrijs. Klaptafel met T- onderstel. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor klaptafels aanbied. Leverbaar met: Diverse maten en kleuren blad. Materiaal: Aluminium ⭐ Kleur: Wit ⭐ Merk: Bugaboo Cameleon.


Naar wens kunnen de tafebladen voorzien worden van een slagvaste PUR-ran die beschadigingen nagenoeg uitsluit. Optisch onberispelijk als uit één geheel: De naadloze laserkant! Deze tafels zijn bijzonder geschikt om groepslokalen en vergaderruimtes mee in te richten.


T-poot onderstel , poten . Om ruimte te creëren kan men de tafels dichtklappen om ze daarna op een kleine ruimte op te bergen. Het melamine tafelblad is afgewerkt met een ABS kantenband. Het verchroomde klaptafel onderstel is krasvast en uiterst .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.