woensdag 31 augustus 2016

Intratuin maastricht

Intratuin Maastricht is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Even pauze tijdens het shoppen?


Dat kan in ons gezellige TuincafĂ©. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je .

Openingstijden dichtstbijzijnde winkels. Koopzondag Maastricht geeft u hiervoor de gelegenheid! U kunt hier alles vinden voor uw tuin, huis, dieren en voor in de keuken. De medewerkers hebben veel praktijk ervaring en specialistische kennis en kunnen u dus van deskundig advies voorzien bij uw aankopen.


Verderop in het tuincentrum is alles voor de tuin te vinden. Voor kinderen zijn er regelmatig leuke activiteiten op woensdagmiddag. Met een overdekt winkeloppervlak van. Search for: Doelstelling.

Beide mannen zijn groot geworden in de wereld van het tuincentrum en ontwikkelden door de jaren heen een eigen visie op ondernemen. Het moet iedere keer een feestje zijn als de klant komt, vertelt . Dit is een verplicht veld. Heb je al een groene tuin? De familie Smeets verwacht de extra werknemers nodig te zijn nu het . Of is hij grotendeels betegeld? Er is goed nieuws: groene tuinen kunnen ook heel gemakkelijk in aanleg en onderhoud zijn.


IGTE Plafond en Wan tel. INTRATUIN MAASTRICHT , handelaar van Lafuma Mobilier biedt u het beste tuinmeubilair in MAASTRICHT. Voor dit project begeleid ik de hoofduitvoering in opdracht van Thermoflor. Techniek:Vaste en beweegbare dekrolschermen. Vitaal werken, ook daarom fitmetkorting!


Via je werkgever kun je gaan sporten met korting! Zoek jouw sportaanbieder en meld je nu nog online aan voor deelname zodat ook jij kunt genieten van de aangeboden voordelen. Deze vestiging mag ook telkens veel Belgisch- Limburgse klanten verwelkomen. Hij en zijn echtgenote .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.