dinsdag 30 augustus 2016

Muizen verjagen met munt

Daarnaast kan het afweren en bestrijden van muizen in je huis een hoop werk zijn als je niet weet wat je doet. Steek een grote munt onder de rand van de kom en laat de kom op de rand van de munt leunen. Doe daarom een beetje geurende olie in een oliegeurhouder, zet er een waxinelichtje onder en steek deze aan.


Muizen verjagen met geur. De geur verspreidt zich zo door de ruimte en de muizen zullen snel de benen nemen!

Veel mensen hebben last van muizen en spinnen in huis. Vanwege het feit dat professionele bestrijding vaak te duur is, zoeken mensen naar natuurlijke middeltjes om er vanaf te geraken. De huishoudelijke remedie uit dit artikel bestrijdt ongedierte op een natuurlijke en effectieve manier! Ziet u weleens keuteltjes liggen? En ruikt u weleens een vreemde geur in uw woning?


Aangezien muizen in de vrije natuur nogal eens geplaagd worden door natuurlijke . Om muizen te verdrijven kunt u het volgende gebruiken.

Eucalyptus olie (niet op alcohol basis)in water doen. Een muntplant ruyikt niet alleen fris maar zorgt er ook voor dat muizen , kakkerlakken, spinnen en ander ongedierte wegblijven. Ze vinden de munt geur echt verschrikkelijk! JE kan er ook munt thee van zetten. Laat de munt thee dan afkoelen en doe het in een sprayflesje.


Spuit daarna de koude muntthee waar . Een muntplant ruikt niet alleen fris, maar zorgt er ook voor dat muizen , kakkerlakken, spinnen en ander ongedierte buiten het huis blijft. De heerlijk geurende plant wordt ook gebruikt om bladluizen bij stokrozen weg te houden en muizen te verjagen. Nu las ik op internet dat eucalyptus olie en lavendel olie zou werken om ze weg te jagen maar ik vraag mij af of dat wel echt werkt? Heeft iemand hier ervaring mee?


Ik heb geen kat en ga maandag wat . Met deze tips is muizen verjagen eenvoudig. De geur van muntbladeren is al even “martelend” voor muizen , maar is tegelijkertijd prettig voor mensen. De muizen doden kan door ze te bestrijden met één van de gifsoorten of vangen met klemmen cq elektrische muizenvallen.


Levend vangen kan door middel van diervriendelijke muizenvallen.

Ook kunt u de muizen verjagen met een geur of met een geluid. U kunt de muizen prima op een diervriendelijke . Wanneer het aanbrengen van pindakaas niet werkt, is het een mogelijkheid om de muizen te verjagen door gebruik te maken van geur. Door een schaaltje met wat eucalyptus of munt neer te zetten in de nabijheid van de . Gebruikte theezakjes belanden meestal na het maken van een of twee koppen thee in de prullenbak.


Zonde, want je kunt er nog meer mee dan je denkt! Hang takjes munt op plekken in huis waar muizen komen. Je kunt in plaats van takjes munt ook gebruik maken van wattenbolletjes gedrenkt in muntolie. Leg deze op de plaatsen waar muizen binnen kunnen komen. Is Familie Muis via de onderkant van de afwasmachine toch even op bezoek geweest.


Stom toeval bracht me bij het ideale weermiddel. Een ernstige muizenplaag bestrijden vraagt om zwaar geschut en stevig verweer. Kies daarom voor de meest geschikte manier van muizenbestrijding. Voor lastige klanten in huis of je tuin zijn er dan verschillende kruiden die dienst doen om insecten en ongedierte te verjagen , voor elk insect wat wils in je kruidentuin. Het is allemaal mogelijk.


Vul watten met (peper) munt olie en verspreid die door het huis op plaatsen waar de muizen zijn gezien. Volgens een LPT (LifeProTip) op Reddit kun je muizen verjagen met de volgende 'tip': Had ik ook gezien, maar heb er weinig . Munt – bladluizen en muizen. Daar ben ik erg blij mee.


Sinds kort woon en werk ik in Amsterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.