dinsdag 30 augustus 2016

Het hofbad openingstijden

In zwembad het Hofbad kunt u vrij zwemmen en meedoen aan verschillende zwemactiviteiten. Bekijk de tijden per activiteit. Een zwempas is verplicht.


Zwembad Het Hofbad is een nieuw zwembad in de Haagse wijk Ypenburg. Verder vind je er nog een lekker recreatiebad met . Zwembad het Hofbad is het modernste zwembad in Den Haag.

Activiteiten In het Hofbad worden verschillende zwemactiviteiten aangeboden. Kijk voor de actuele openingstijden op denhaag. Het zwembad heeft een 50-meterba vier. Hofspetters geeft les in het Hofbad. Het Hofbad is een gemeentelijk zwembad van Den Haag dat onderkomen biedt aan de verschillende Haagse zwemverenigen, politie, brandweer, schoolzwemmen, sportevenementen en wedstrijden op het gebied van watersport.


Hieronder is de opening van het Hofbad te zien. Gezinszwemmen: woensdag - uur en zondag 9. Teddybeerzwemmen: dinsdag en donderdag 9.

Zie website voor actuele openingstijden. Klik voor meer informatie over zwemles bij Het Hofbad en andere baden in Den Haag door via de roze button. Afhankelijk van het niveau wisselt het moment van de les.


Openingstijden herfstvakantie zwembad het Hofbad. Geschreven door Gemeente Den Haag. Klik hier voor de gewijzigde openingstijden.


Tijdens de kerstvakantie van zondag december tot en met zaterdag januari is zwembad het Hofbad geopend voor vrij zwemmen. Tijdens de zomervakantie van zaterdag juli tot en met zondag augustus is zwembad het Hofbad geopend voor vrij zwemmen. Op maandag augustus is zwembad het Hofbad. Houtzagerij open van 11. Maandag juni (2e Pinksterdag).


Overzicht van alle zwembaden en openingstijden in Zuid-Holland. Op 1 en augustus gelden er andere openingstijden in verband met . Het officiĆ«le Twitteraccount van de gemeente Den Haag. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.