vrijdag 26 augustus 2016

Kleine tuin indelen

Bekijk deze pin en meer op tuin van vincent_kotten. Tips voor inrichten ervan. Mooi voorbeeld deze ook. Bekijk hier handige tips voor het inrichten van een stadstuin of kleine tuinen! Ontdek tips, trends en inspiratie voor het ontwerpen van een kleine tuin.


Bekijk nu de video met ideeën voor het ontwerpen en aanleggen van de kleine tuin.

Welke bomen, bestrating en decoraties kunnen in de kleine tuin ? Voor je kan aanvangen met het aanleggen van een tuin , is eerst een goed ontwerp nodig. De beschikbare ruimte is bij kleine tuinen eerder beperkt en dus moet er efficiënt en creatief met deze ruimte omgegaan worden. Heb je ideeën en inspiratie nodig voor een kleine tuin ? Heb jij een kleine tuin en weet je niet hoe je die moet inrichten? Veel mensen in Nederland hebben een tuin maar vaak is deze niet heel groot.


Zeker niet in de grotere steden zijn tuintjes vaak aan de kleine kant. Hoe kun je nou een kleine tuin het beste inrichten? Wij geven je graag tips waarmee jij direct aan de slag kunt.

Net als het inrichten van een kleine ruimte vraagt het om een beetje creativiteit. En daar komt nog wat bij kijken. Het kan behoorlijk helpen als je een beetje groene vingers hebt. Lees hier onze tips voor de kleine tuin , omdat je ook met weinig vierkante meters kunt genieten van veel groen om je heen, desnoods met een geveltuin.


Neem in een kleine tuintje geen gazon of grasveld. Als je gras neemt, die het dan meteen goed en zorg voor een oppervlak van . Kleine tuin of balkon inrichten? Geniet van de zomer met een mooie buitenruimte. Heeft jouw kleine tuin een functie als doorgang, met een tuinpad van de achterdeur naar een steegje of voordeur?


Het is dan beter om in kleinere tuinen met wat hoogteverschillen te werken en het juiste evenwicht te zoeken hoe . Het indelen van de tuin is het belangrijkste bij een kleine tuin. Denk aan de bestrating, bomen en zitplekken. Kiezen voor een kleinere steen is de meest praktische oplossing, maar is zeker niet de enige oplossing.


Hetzelfde geldt voor de keuze van bomen. Dit is mijn 200ste bericht! Een kleine boom kan juist voor het contrast zorgen dat uw tuin . Er is al een uitgebreide tuindesign blog ontstaan om lekker doorheen te surfen op zoek naar leuke tuinideeën.


Vind je het leuk om deze blog te volgen.

Een reactie op een berichtje waardeer ik . Een strakke tuin aanleggen gaat, zoals gezeg het beste met een goed ontwerp. Dit overzicht van een kleine strakke tuin geeft een mooi overzicht van de verdeling tussen planten, tegels en terras. Ook dan kan een moestuinplan handig zijn. Heb je een kleine moestuin, weinig tijd of geen ervaring?


Zelf heb ik een moestuin van ruim 2m2. Serieuze business, dus tijd voor een tuinplan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.