woensdag 24 augustus 2016

Heijderbos zwembad korting

Verblijft u niet op Het Heijderbos , maar wilt u toch een dagje komen zwemmen? Dat kan in ons subtropisch zwembad Aqua Mundo. Aqua Mundo het Heijderbos is een echt subtropische zwemparadijs met een wildwaterbaan, spannende stroomversnelling, golfslagbad en een levendig. Entree volwassene AquaMundo Center Parcs De Huttenheugte.


Adres: Kempervennendreef 55VB Westerhoven; Het Heijderbos is gelegen in Limburg, tegen de Duitse grens. Adres: Hommersumseweg 4 65MC Heijen; Port ZĂ©lande aan de Zeeuwse . Betaal niet te veel voor Center Parcs Heijderbos in Heijen en profiteer van korting ! Klik om de korting voor Center Parcs Heijderbos en voor andere uitjes in Heijen te bekijken. Drie zwemkaarten voor Het Heijderbos Center Parcs Wie wilt er morgen een dag. Centerparcs erperheide kaartjes toegang tot het zwembad en baluba geldig tot 18-1-20stuks.


Deze cadeau bon geeft je een volledig korting van 150€ bij verblijf centerparcs of sunparks twv. Uiteraard willen wij er alles aan doen om deze titel te behalen. Daarom vragen wij u om op ons te stemmen.


Als u stemt op de Aqua Mundo van Het Heijderbos kunt u op vertoon van uw stembevestiging een h. In de Aqua Mundo kan iedereen zich vermaken. Jij vindt er watervallen, glijbanen,. Een aantal parken biedt combinatie arrangementen aan waardoor jij profiteert van aantrekkelijke kortingen. Dagarrangement op De Eemhof.


Verder zijn er een kinderdoeba bubbelbaden, sauna en speciale vroege-vogel- uren voor plussers om in alle rust van het zwembad te genieten. Voor een midweek, lang weekend of een langere vakantie heeft Center Parcs verschillende actuele aanbiedingen voor het Heijderbos met extra korting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.