vrijdag 26 augustus 2016

Houten vlaggenmast

Houten vlaggenmast kopen ? Bestel u klassiek houten vlaggenmasten bij vlaggenmasten. De houten mast is de enige mast met een klassieke uitstraling! Onze houten vlaggenmasten zijn gemaakt van duurzaam materiaal.


Profiteer van onze uitstekende garantievoorwaarden op alle vlaggenmasten. Vlaggenmasten van hout zijn het meest klassiek qua uitstraling.

Door de keuze voor grenenhout van een hoge kwaliteit en de conische vorm zijn onze houten vlaggenmasten bij uitstek geschikt voor traditioneel vlaggen. Een prachtig visitekaartje voor uw huis, bedrijf of vereniging. Bij Bos vlaggen bent u verzekert van een . Snel leverbaar door een ruime voorraad houten vlaggenmasten. Bekijk alle houten vlaggenmasten.


Elke exemplaar wordt op ambachtelijke wijze geproduceerd op de draaibank van onze mastenmaker. Doordat de uit verlijmde segmenten is opgebouw wordt voorkomen dat de houten vlaggenmasten kromtrekken of scheuren. De klassieke houten mast, gemaakt van gelamineerd noors grenen, is in enkele gevallen aan te bevelen.

Particuliere tuinen, monumentale panden en landelijke omgevingen kunnen uitgesproken locaties zijn voor een houten mast. Zeker in combinatie met een hardhouten mastbok krijgt het de . Een zeer fraaie klassieke vlaggenmast, van gelamineerd Noors grenenhout. Naar keuze wit of blank met grondkoker of mastbok. Vind houten vlaggenmast op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Montage en plaatsing is op afspraak en kan veelal binnen twee weken voltooid zijn. Onze prachtig vormgegeven houten vlaggenmasten zijn conisch en lopen tapstoe van onder naar boven. Een vlaggenmast is oorspronkelijk ontstaan vanuit de scheepvaart. De eerste vlaggenmasten waren van hout en werden gedraaid uit één boomstam.


De productie van vlaggenmasten op deze manier was erg prijzig en nam veel tijd in beslag. Op zoek naar een houten vlaggenmast ? Wij leveren vlaggenmasten van Noors grenen. Keuze uit verschillende maten en uitvoeringen. Vraag hier een offerte aan.


Lengtes van en meter. Op ambachtelijke wijze geproduceerd van gelamineerd vuren en douglasspar.

Conische masten zijn masten waarvan de diameter geleidelijk afneemt van breed onder naar smal boven. Deze masten worden geleverd in witte of blanke uitvoering (driemaal gelakt), compleet met oranje sierknop, vlaggenlijn en kikker. Compleet met stalen mastbok. Vervaardigd uit waterdicht gelamineerd vuren en douglasspar, gegron geschuurd en meervoudig gelakt in fraaie bruine finish.


Een klassierker onder de vlaggenmasten is deze houten vlaggenmast. Deze is vervaardigd uit waterdicht gelamineerd vuren, douglasspar. De mast is gegron geschuurd en meervoudig afgelapt in een bruine fnish.


Deze houten vlaggenmast wordt geleverd compleet met stalen . De vlaggenmast met de uitstraling van vroeger, het kopen van een houten vlaggenmast maken we graag gemakkelijk. Gelamineerde sierlijk taps toelopende vlaggenmast, compleet met knop en koord. Stel zelf uw mast samen: .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.