donderdag 25 augustus 2016

De viergang pijnacker fitness

Fitness kan je voor vele doeleinden gebruiken. Dit verschilt per persoon door de verschillende doelstellingen. Denk hierbij aan afvallen, sportprestaties ondersteunen, vetpercentage verlagen, spiermassa vergroten, . Zij zullen u dan verder helpen.


Spinningmarathon is vol!

Website de Viergang gaat vernieuwd worden. Nieuwe Synrgy mei-juni van start! Wil je graag in een korte tijd effectief trainen in de fitness ? Dan biedt de Synrgy lessen je een mogelijkheid om slimmer, beter en efficienter te werken.


Het is een small group training van een half uur, bestaande uit oefeningen. Tijdens elke groepsles nemen wij je meedoor het Synrgy circuit, waar gebruik wordt gemaakt. NAW-gegevens en mobiele . Bel nu voor een afspraak!

Trainingslocatie, sportcentrum de viergang. Sportschool of fitnessstudio. Laat op tijd weten dat je verhuist. Kom je naar de diabetesochten om meer te leren over bewegen met diabetes?


Er zijn waarderingen met een gemiddeld cijfer van geplaatst. Vanaf maart kan er gestemd worden op jouw favoriete fitnessclub of personal trainer! Ons centrum vindt u in het schitterende sportcomplex de Viergang.


Pijnacker - Op zaterdagmorgen tussen 09. Van harte gefeliciteerd! Zoek een fitnesscentrum in de buurt. Een uurtje bewegen in de fitnesszaal of aerobic op muziek . Als vervolg op medische trainingstherapie is het mogelijk een medisch fitnessprogramma te blijven volgen. Binnen Bodymind Opleidingen werken we alleen met gediplomeerde . Kom gezellig zwemmen in ons verwarmde zwembad.


Alle baden zijn tijdens het recreatief zwemmen . Dansen in Lansingerland.

Informatie: Helga Sauer geeft les in Het Baken-Berkel en Rodenrijs en De Ackers - Bergschenhoek. VOORDELEN - MTC de Viergang b. Groepslessen in pilates steps en kickfun. Waarmee men later ook op eigen tijden in de fitness aan het werk kan.


Topsport abonnement is €per maand dat je er gebruik van maakt. Stop zetten in winter en vakantie kan. Daarmee heb je toegang tot de lessen maar ook spinning, squash, fitness.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.