vrijdag 26 augustus 2016

Art deco beelden

Vind art deco beelden op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Koop of Verkoop art deco op Marktplaats. Art Deco Houten Kruisbeeld gesneden. Een mooi stuk uit verzameling.


Ophalen -verzenden kosten koper.

Beeld is in perfecte staat. Marmeren art deco kinderkopje op sokkel Origineel uit de tijd. Niet gesigneerd Zie ook mijn andere items.


Te koop uit verzameling zeer groot art deco beeld ,goede staat wel zwaar . Mooi beeld van een danseres van hoogwaardig brons met een minimale kopergehalte van waardoor een zeer lange levensduur gegarandeerd is. Wordt geleverd met certificaat. Zeer veel uit deze serie bronzen . Art deco is een uniek brons beeld wat zowel in het interieur als in de tuin prachtig uitkomt.

Deze kandelaar is ontworpen door Erik Willems. Van Art nouveau tot Art deco : Antiek Picart is gespecialiseerd in de aankoop van beelden , meubels, lusters enz. See more ideas about Bing images, Ceramics and Engraving ideas. Van souvenir tot kunstobject. De beweging was in zekere zin eclectisch, d. Belangrijkste kenmerk van art deco , en tevens het onderscheid met de meer organische art nouveau, is de omarming van technologie in aanvulling op traditionele . Een zeer decoratief bronzen beeld voor in een art deco interieur en heel geschikt.


Ensemble met dame en gans is getekend I Rochard. Verf op verschillende plaatsen verdwenen, anders mooi intact. Art Nouveau beeld vrouw, keramiek buste Art Nouveau Goldscheider. Beste heer Swimberghe, Ik heb een mooie bronzen art deco beeld in bezit en ben zeer benieuwd naar de geschatte waarde.


Het beeld is gesigneerd door Scali. Het ivoren gezicht van de dame is licht beschadigd en het zit een beetje los. Graag verneem ik of dit ergens kan worden gerestaureerd.


Levertijd We doen er alles . Balinese man, Bali Indonesi”e art deco beeld a003. Onlangs kwam Joey in het bezit van een tweede exemplaar.

Helaas is van dat beeld een punt van de hoofddoek afgebroken geweest en (netjes) gelijmd. Het is gelegen aan het Leidseplein, de Leidsekade en . Het doel van deze vereniging was de kwaliteit van de schilder- en beeldhouwkunst . Bronzen beeldje met ivoor, man.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.