vrijdag 26 augustus 2016

Afwerkvloer maken

Op een dekvloer van zandcementmortel kunt u tegelen, laminaat leggen of tapijt leggen. Er bestaan soorten dekvloermortels: vloeibaar , lichtgewicht en supersterk (kijk voor meer informatie op Soorten mortel). Voor een strakke afwerking kunt u de zandcementdekvloer nog gladder maken met een . Het leggen van een vloer van zandcement word een stuk eenvoudiger met de tips van Thomas uit. Een ondervloer of draagmuur van beton vertoont vaak oneffenheden.


Deze kan dan weer als perfecte ondergrond dienen voor een vloerafwerking naar uw keuze.

Ik wil op een nieuwe betonvloer, een cementdekvloer maken. Maar er zijn nog enkele vragen. Is er tegenwoordig niet een betaalbaar alternatief in de vorm van een gietvloer, ik heb . Bij het aanbrengen van de dekvloer mogen er geen. Op een betonnen vloer wil ik een afwerkvloer maken met een hoogte van รก 25mm Nu lees ik overal dat als je een afwerkvloer van zand met cement wilt maken. Meng het zandcement met water tot het mengsel aardedroog is.


Dit test je door een bal te maken van het cement die aan elkaar blijft kleven. Als het te nat is loopt het weg en te droog cement hecht niet goed. Voor 1m² met een dikte van mm .

Een cementdekvloer maken is makkelijk zelf te doen. Maak de dekvloer aan met Hydramix Pro en deze droogt sneller, wordt super egaal en 1 waterdicht! Bent u bezig met een renovatie of bent u een woning aan het bouwen, dan kan het zijn dat u te maken krijgt met cementdekvloeren. Elke vloer heeft een egale en effen ondergrond nodig en dit wordt vaak gedaan door cement te storten.


Cement afwerkvloer maken in schuurtje. Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel . Geschatte aantal m2: 17. Gedetailleerde omschrijving: Goedendag. Ik heb een garage gebouwd waar nog een afwerkvloer in moet komen.


U kunt ook verschillende aanbiedingen maken ik kan bijvoorbeeld zelf het materiaal regelen. En het zand cement draaien. Lees hier nuttige tips over het maken en aanbrengen van een cementdekvloer.


Hierdoor wordt de bestaande vloer egaal en is deze gebruiksklaar voor een eventuele vloerafwerking. Materiaal verzorgd door: In overleg met de vakman.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.