maandag 29 augustus 2016

Beeldenbank gewasbescherming

De afbeeldingen in de beeldenbank zijn auteursrechtelijk beschermd. Lees meer op deze pagina. Veel meer actuele informatie over ziekten, plagen, onkruiden, gewasbescherming , bemesting en milieu vind je op plantgezondheid.


Om die beeldenbank nog beter toegankelijk te maken heeft het bureau Erkenningen, dat vorig jaar jaar beston . De beeldenbank gewasbescherming is vernieuwd. Deze beeldenbank bevat ruim 7beschrijvingen en afbeeldingen van ziekten, plagen en onkruiden en is tot stand gekomen door samenwerking tussen onderzoekers van Praktijkonderzoek Plant en Omgeving (PPO) en docenten gewasbescherming uit .

Kennisnet, is tot stand gekomen vanuit diverse onderwijsprojecten in samenwerking met het praktijkonderzoek (WUR- PPO). De onkruiden zijn voor alle open teelten en groenvoorziening hetzelfde, de ziekten en plagen zijn sectorgebonden. Open bestand Boomteelt nuttige dieren en abiotische factoren. Er zijn meer beelden van aantastingen in tulp, lelie en narcis. De stuurgroep gewasbescherming van de AOC Raad heeft nieuwe beelden verworven waardoor de beeldenbank ziekten, plagen en onkruiden is uitgebreid.


Ook bevat de beeldenbank . Welkom op de beeldenbank ziekten, plagen en onkruiden van de AOC Raad. Meer actuele informatie over ziekten, plagen, onkruiden, gewasbescherming. Beeldenbank gewasbescherming.

Van tien verschillende voedingselementen zijn er beschrijvingen en beelden van gebreksverschijnselen, . Met de lancering van de gratis app, voor Android kun je ook beelden van ziekten, plagen, onkruiden en natuurlijke vijanden in het veld raadplegen. De app is vorige week gelanceerd. Iedereen die beroepsmatig of anderszins geïnteresseerd is in beschrijvingen en afbeeldingen van ziekten,.


Theorie kennistoets algemene gewasbescherming op . Dit onderdeel bestaat uit tachtig onkruiden, ziekten, plagen, nuttige insecten ( natuurlijke vijanden) en abiotische factoren. Op de openingspagina van de beeldenbank gewasbescher- ming staat per sector aangegeven welke beelden je moet kennen. Vlaming noemt de beeldenbank op Groen Kennisnet.


Een ander succesje is de overdracht van 7. Plantenziektekundige Dienst in Wageningen. Ecoline stelt samen met u een gewasbeschermingsplan op. Gewasbeschermingsmiddelen voor de landbouw. Bestel biologische gewasbeschermingsmiddelen. Zeer geschikt voor het onderwijs, . Wlaming noemt de beeldenbank op Groen Kennis- net.


Bureau Erkenningen, de AOC raa lanceert de beeldenbank nu ook in app vorm voor Android toestellen. Het wordt voor telers zo gemakkelijker om snel iets op te zoeken . Hier vind u een compleet overzicht met de beste sites over gewasbescherming.

Link, Nefyto Brancheorganisatie van de agrochemische industrie in Nederlan 752. Link, Agrodis Informatie over gewasbescherming en het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen. Wanneer je een onkruid gevonden hebt, kun je een uitgebreide omschrijving vinden met waar je hem aan kunt herkennen en in welke gewassen hij voorkomt.


Een vergelijkbare app met een grote database is de beeldenbank gewasbescherming van de AOC Raad. De database bevat kennis over ziektes, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.