dinsdag 4 augustus 2015

Zwembad de roerdomp openingstijden

Klik op onderstaande links voor meer informatie;. Ga naar de tarieven van recreatiebad en buitenbad. Het buitenbad is gesloten in verband met de winterperiode.


Tevens zijn er abonnementen en knipkaarten mogelijk. Bekijk alle openingstijden.

De gegeven informatie is vrijblijvend en onder voorbehoud. Voor u op pad gaat: controleer altijd de openingstijden bij de aanbieder. Klik om gratis onze volledige informatie te bekijken.


Voor openingstijden en meer informatie over activiteiten in het zwembad kijk op:. Aan de griffier van de gemeenteraad van Roermond. Geachte griffier, beste Jos,. Wil jij onderstaande vragen gericht aan het .

Het recreatiegebied Rottemeren heeft goede fiets-, wandel- en vaarroutes en u kunt ook heerlijk ontspannen en genieten van de rust en de ruimte. Wij hebben een heerlijk terras, waarvan een deel overdekt en . Op maandag en woensdag oktober en op zondag november zullen er speciale waterattracties voor de kinderen zijn. Ook zal er speciaal aandacht besteed worden aan . Roerdomp haar activiteiten en openingstijden aan.


Een bezoek aan sportcomplex de Sypel, midden in de stad Harderwijk, is een hele belevenis. Het complex bestaat uit twee sporthallen, een binnenbad een buitenba vergaderzalen en een sportcafé. Afgezien van het buitenbad zijn wij het hele jaar geopend. Kom gezellig langs en beleef veel zwemplezier!


Tijdens schoolvakanties gelden andere openingstijden , bekijk de actuele openingstijden op de website. De openingstijden worden ingevoerd door websitebezoekers. Op augustus werd de LVR benaderd door diverse mensen dat het buitenzwembad , . Type zwembad : Binnenbad.


Bezoekadres: Achilleslaan 2. Swimming Pools description:. Openingstijden het Krummelhûs.

Het zonnetje werkte mee, en we mochten lekker vaak buiten spelen. Als het echt warm was, ging het zwembad naar. Recreatiebad in Nederland. Hieronder staan de openingstijden waarop de zwemactiviteiten plaatsvinden.


Verdere informatie over een specifieke activiteit kun je vinden onder het menu Zwemactiviteiten. In de schoolvakanties en op feestdagen gelden aangepaste openingstijden , welke je ook onder het menu .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.