maandag 24 november 2014

Dak van brabant

Om ook deze editie weer een goede ATB rit aan te kunnen bieden aan de deelnemers die van . Door Wim van Heesch, namens veldtoertocht- commissie. En wel een speciale, namelijk de ste. Al keer georganiseerd die bult op.


Voor sommige een kwelling voor anderen een soepel te nemen horde, maar altijd een.

De Gulbergen is een voormalige vuilnisstortplaats op de grens van Nuenen en Geldrop-Mierlo. De grond is in eigendom bij het Samenwerkingsverband Regio Eindhoven en in erfpacht uitgegeven aan Beheermaatschappij Gulbergen BV ( 1 Attero). Het gebied is gelegen tussen de A2in het noorden en het . Fietsen op het dak van Brabant , de Gulbergroute loopt over het hoogste punt van Brabant! NAP, is in de provincie Noord-Brabant.


Zo zijn bijvoorbeeld het Provinciehuis in Den Bosch en de Prins Claus Centrale in Maasbracht aan de horizon te ontdekken. Op de rode route komt het . Deelnemers vertrekken tussen 8.

NKV-kantine op sportpark Wettenseind. Er is keuze uit drie routes: 3 en kilometer . NKV- kantine op sportpark Wettenseind in Nuenen. Golfen op het dak van Brabant.


Dak van Brabant is een mountainbiketocht voor ATB-ers die tussen 8. DAK Golf de Gulbergen is een prachtige 18-holes volwaardige golfbaan met ook nog een aantrekkelijke 9-holes par 3-baan. Deze is (deels) aangelegd op een afgedekte berg van reststoffen, waardoor er hoogteverschillen zijn ontstaan die je op menig buitenlandse baan kunt . De Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU) is de grootste wielersportbond van Nederland. Dak van brabant - Opwetten, Noord-Brabant (Nederland) Dak van brabant.


Beklim de Gulberg zo vaak je wil en kan! De route loopt door Nuenen en de bossen van . Ruim 7sportieve ATB-ers deden dat op zondag oktober jl. Vandaag ben ik weer over de MTB route van Nuenen gereden, en deze leidt je over het dak van Brabant.


Het gaat om een voormalige vuilstort die voor grote delen een andere functie heeft gekregen, o. Trailrunners Brabant is voor iedereen die iets met trailrunning heeft. Bij ons ben je meer dan . Over twee maanden staat de mars in Diekirch op het programma waarvoor we stevig aan het trainen zijn.

Met deze wandeling hebben we weer de benodigde kilometers in de benen. Als absoluut hoogtepunt hebben we het dak van Brabant bewandeld. In het verslag kom ik daar nog uitgebreid op terug. DAK van BRABANT (MTB Toertocht) Deel 3. Maar dat zijn mijn tenen nu eenmaal al snel, dus daar is niet veel aan te doen. Ik had er gelukkig ook niet echt last van en daarom heb ik volop kunnen genieten van het landschap.


Grootste en meest complete toertochtkalender √ 2. Mountain bike trail, Lengte 47. Nadat je bent aangemel wordt er automatisch een bevestiging gestuurd naar het e- mailadres dat je hebt opgegeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.