maandag 24 november 2014

Gardena tuinslang koppeling

GARDENA heeft een breed assortiment slangkoppelingen. Vind het juiste slangstuk voor uw. Ze kunnen worden gebruikt. Premium slangstuk voor tuinslang.


Het is ideaal voor het besproeien en het reinigen in huis en tuin. Met deze broes kan u grotere hoeveelheden water laten stromen.

Er zijn veel verschillende koppelingen. Zoals een kraanaansluiting, wegverdeler om tuinslangen aan te sluiten, een reperateur om een kapotte slang te maken en een waterstop. Onze afdeling Bewatering en Vijver is niet compleet zonder onderstaande collectie aansluitingen. De koppeling kan ook worden gebruikt als overgang tussen twee slangen.


Naast slangkoppelingen , sluitingen en verlengstukken voor je tuinslang , buitenkraan, sprinkler-systemen of pompen vind je hier ook de passende . Voorzien van slangstuk, kraanstuk met adapter, een waterstop en een tuinspuit. Wanneer je de tuinslang wil aansluiten op de kraan, heb je daar een koppeling voor nodig. Alle koppelingen zijn voor langdurig gebruik, van een kwaliteit waarop u kunt vertrouwen en te combineren met watersystemen van andere merken.


Gardena koppelingen kopen bij HORNBACH.

Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Voor het verlengen van een 13mm tuinslang of voor de overgang van 13mm naar 19mm slang. Tevens kunt u overgaan op een andere maat slang met deze koppeling. Zo heb je een slangstuk nodig om bijvoorbeeld een broes of sproeier op je tuinslang aan te sluiten.


Maak je sproeisysteem compleet met handige koppelingen en accessoires. Je kunt met deze koppeling bijvoorbeeld je slang van millimeter koppelen aan je slang van millimeter. Koop of Verkoop gardena koppeling op Marktplaats. Wil je buiten aan de slag gaan, maar kan je hierbij wel wat hulp gebruiken?


Coolblue: alles voor een glimlach. Voor zowel in de voeding- als in de chemie sector. Bestand tegen de meeste chemicaliĆ«n. Met ingewerkte PE-Elastomer dichting. Voor de juiste adapter te kiezen voor uw kraan, zie schroefdraad . Om optimaal gebruik te kunnen maken van uw tuinslang , heeft u ook de benodigde slangkoppelingen nodig.


Op tuinslang -expert vindt u daarom verschillende koppelstukken voor uw tuinslang. VariĆ«rend van kraanaansluitingen tot slangverbinders en slangstukken met waterstop. Hieronder staat voor u beschreven welk . Verkopen ze zelfs bij de Action volgens mij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.