maandag 24 november 2014

Dirk van genderen

Hartelijk welkom op deze site. U hebt de mogelijkheid te reageren op de commentaren. Maximaal 3woorden en maximaal één keer per commentaar.


Verwijzingen naar andere websites zijn niet toegestaan. Wilt u zich op de nieuwsbrief abonneren, dan kunt u HIER klikken. Ik ben opgegroeid op de boerderij.

Bijna altijd zijn er soortgelijke reacties na een spreekbeurt over de eindtijd of over Israel. Het is goed om de profetieën te kennen en te beseffen dat de wederkomst van de Heere Jezus aanstaande is. Zo op het oog mankeert hij niets. Velen zien dit als tekenend . De Israëlcursus is een serie lezingen over Israël vanuit diverse invalshoeken.


Opnames van de Israëlcursus die in het voorjaar van . Opmerkelijk nieuws van de afgelopen week in het Midden-Oosten. Alle informatie over de Israëlcursus.

Naast een dirk van genderen vind je ook bouw, autobedrijf, grondverzet, groothandel, groothandel in meubels. Dirk van genderen Goudriaan op Telefoonboek. De Arabische wereld speelt met vuur door het conflict om de Tempelberg op scherp te zetten. Geen land ter wereld neemt het op voor het Joodse volk.


Laten wij het dan doen, als volgelingen van de God van Israel. Een Joodse familie kijkt vanaf . In zijn kenmerkende puntige stijl zette hij zijn lezers aan het denken. Over wat God in deze tijd doet. En over de noodzaak van een persoonlijke relatie met Jezus Christus.


Hij probeert vanuit Gods Woord perspectief te geven op de tijd waarin we leven, met name ook met het oog op Israël en het Joodse volk. De openingstijden van alle vestigingen van Dirk in Genderen vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66.


Bekend van EO redacteur). Het thema zal zijn: Niet in slaap vallen, terwijl de wereld in brand staat. Iedereen is van harte welkom. Dit bericht heeft geen uitgebreide tekst.


Spannende tijden Paperback.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.