maandag 24 november 2014

Ratten in kippenhok bestrijden

Hey,Gisteren een dikke brutale rat betrapt in onze kippenren. Hoe je het ook went of keert een kippenren achter in de tuin is een magneet voor muizen en ratten. Door een composthoop, vuilbak of kippenhok vlakbij een dergelijke plek aan te leggen, trek je ratten aan.


Het bestrijden van ratten werkt alleen wanneer de oorzaak wordt weggenomen. Laatst had ik voer voor. Gif er ingooien en buiten de kippenren plaatsen.

Ik zou direct gaan bestrijden , anders wordt het alleen maar erger. Ratten gaan er vanzelf van. Meer resultaten van kippenforum. Naast dat ze de voeding van kippen opeten, richten ze ook schade aan. Om bij het eten te komen knagen ze zich gewoon een weg naar binnen.


Muizen en ratten zijn gevaarlijk voor de gezondheid van je kippen door de ziektes die ze bij zich . Rat shooting with Weihrauch HW 100. Humane vermin control) night vision by snypercat. Voedt vogels op hoogte zoals een voederplank zodat het voedsel onbereikbaar is voor ratten.

Het voederen van kippen: Het alom gekende spreekwoord “met de kippen op stok gaan“ is geen fabel. Kippen gaan inderdaad slapen bij zonsondergang, ratten daarentegen zijn nacht- dieren. Hou ratten uit het kippenhok zodat . Dat is ook de reden waarom ze in jullie kippenhok zitten.


Graan, keukenrestjes en verschillende schuilplaatsen maken het hok tot een waar paradijs voor de rat. Voor we de ratten gaan bestrijden of . Val gekocht, brood met boter erop erin vastgemaakt en grote bruine ratten. De buurman hielp ze naar de andere wereld. Helemaal aan de buitenkant van ons terrein stroomt La Rive, een beekje.


Ze worden heel vaak aangetroffen in de nabijheid van. In onze tuinen is genoeg eten te vinden. De echte toplocaties voor een rattenplaag zijn tuinen met vogelvoer, volières en duivenhokken. Ook moet je ratten bestrijden in het kippenhok. Als bij het hol geen duidelijke . Wat te doen tegen ratten in de tuin?


In ieder geval zijn ook grondige inspecties, waaronder nachtinspecties, noodzakelijk om de zwarte rat te lokaliseren en deskundig te bestrijden. Ik heb periodiek last van muizen en ratten in mijn kippenschuur. Zolang deze dieren gezond zijn is het geen probleem.


Als je muizen hebt is het vaak een kwestie van tijd dat je ook ratten krijgt omdat ratten muizen eten met veel gegil van de muizen.

Maar kippen houden gaat nu eenmaal vaak samen met muizen of ratten in het kippenhok , al is er natuurlijk een verschil tussen een paar muisjes of een complete muizenplaag. Heeft u dus last van muizen, ratten , vogels of wilt u het alvast voorkomen? De ratten bestrijd ik zogauw ik ze zie . Dan is deze voerbak speciaal voor u gemaakt. U heeft waarschijnlijk last van muizen of ratten.


Nu de kippen daar weg zijn, trekken de ratten verder opzoek naar voedsel. Zo te lezen heb je al redelijk wat. Verder kunnen zij vlooien of luizen van het ene hok naar het andere overbrengen.


Dit alles is volgens mij reden ge- noeg om de muizen en ratten te bestrijden en hun aantal tot een minimum te beperken, zodat zij weinig of geen schade kunnen aanbrengen bij onze dieren. Heeft u last van ratten in uw huis, schuur of kippenhok , dan is dat een heel vervelend probleem. Misschien denkt u één rat is niet zo erg, maar voordat u het weet heeft u heel veel ratten. En als u eenmaal last heeft van een rattenplaag , dan komt u daar niet zo .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.