maandag 24 november 2014

Hotel singapore zwembad op dak

Dit iconische hotel torent hoog boven de baai uit. Het werd ontwikkeld door Las Vegas Sands Corp. Het water is opvallend fris en het hotel niet het goedkoopste.


Echt een belevenis door alleen al het zwembad op het dak van het hotel. Man man wat een uitzicht over .

Singapore en geclassificeerd als van bij TripAdvisor. Je mag dan helaas niet het zwembad in, maar je kunt wel naar de Skybar en dat is zeker ook de moeite waard. Een kleine tip voor de vrouwen: zorg dat je op een . Certificaat van uitmuntendheid.


Geweldige plek met zwembad op het dak. Dit hotel is zeer exclusief en luxe. Het zwembad op het dak is echt het geweldigste wat je kunt meemaken.


Dit doorzichtige zwembad in het Amerikaanse Houston is alleen voor zwemmers met een sterke maag.

Door de glazen bodem kijk je maar liefst 1meter naar beneden op de straten van Houston. In dit park vind je ook het 1meter lange zwembad dat grotendeels verantwoordelijk is voor de . Je kunt er baantjes trekken met een fenomenaal uitzicht over de stad. Maar zwemmen is voor mietjes, toch? Het is een duur hotel , maar als je het geld hebt moet je hier gewoon een nachtje geslapen hebben.


Zoooo luxe, niet normaal en dan het zwembad op de 57ste etage in de openlucht, heerlijk om daar te mogen zwemmen. Door de configuratie van het zwembad (overloopzwembad op de rand van het dak ), is er immers geen afscherming geplaatst. Het coolste zwembad ter wereld?


Vele beroemde schrijvers, waaronder Ernest Hemingway en Alfred Hitchcock, hebben erover geschreven. Verder heeft het Raffles een zwembad op het dak , een spa, een theater . Het hotel heeft 1suites en wel restaurants en bars. Leuke pluspunten om te weten.


Dit futuristische gebouw is een hotel , casino, winkelcentrum, theater, zwembad en museum in één. Het zijn drie lossen gebouwen die op het dak verbonden worden door iets wat op een surfplank lijkt. Het designhotel Fraser Place Kuala Lumpur ligt op minuten lopen van de beroemde Petronas Twin Towers en beschikt over een zwembad op het dak en goed.


Eten met uitzicht over de stad.

Je vindt er overal winkelparadijzen. De duurste en mooiste merken koop je in. De hotels op de lijst zijn in meerderheid wolkenkrabbers. De zwembaden op hun daken lijken uit te komen op watervallen. De Joule Hotel in Dalles, Texas.


Als je dit zwembad ziet dan heb je toch gelijk zin om te genieten van een ijskoud drankje. Dit zwembad bevind zich op het dak van een super de luxe hotel in Texas. Ultraluxueuze hotels pronken dezer dagen maar al te graag met een verbluffend zwembad op hun dak. Op het dak van het Fullerton Bay Boutique Hotel vind je Lantern.


Regelmatig treden er DJ´s op . Photo: “ Zwembad op het dak ”. From Review: Zeer net aparthotel in. The Ritz-Carlton, Hongkong The Ritz-Carlton biedt ook vanuit het . Marina Bay Sands Hotel REUTERS Marina Bay Sands Hotel. Om dit zwembad staat dit iconische hotel bekend!


Het is namelijk het grootste zwembad op een dak van de hele wereld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.