vrijdag 21 november 2014

Kunststof bakken

Engels biedt het meest uitgebreide programma kunststof bakken , kratten en kisten. Plastic bakken in diverse maten en kleuren kopen? Top kwaliteit en direct uit voorraad leverbaar - vraag een gratis offerte aan.


Wij leveren bakken en kratten in Euronorm formaat, speciale afmetingen . Kunststof bakken zijn daarentegen geheel gesloten.

Uw kunststof bakken kopen doet U bij de grootste kunststof bakken -leverancier van Europa. Gamma Wopla is producent van kunststof bakken , wij hebben hierin een heel ruim assortiment aan bakken voor diverse toepassingen. De online winkel van Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B. Leverancier van alle soorten kunststof bakken zoals magazijnbakken, stapelbakken, euro pallets, jerrycans, vaatwaskorven, enz. Begra heeft een ruim assortiment bestaande uit stapelbakken, magazijnbakken en transportkratten. Direct leverbaar in verschillende gangbare kleuren en maten.


Altijd de juiste oplossing voor uw magazijn.

Verrijdbare onderstellen. Isolatieboxen- en containers. Opzetranden voor pallets. Pallet Plaza Almere met de grootste voorraad aan kisten kratten en export producten.


Was alles maar zo functioneel en efficiënt als een Euronorm bak. De eurobakken staan stabiel op elkaar én . Bakken , pallets en palletboxen geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie en auto-industrie. Neem contact op voor advies.


Bekijk hier de voordelen van onze kunststof bakken. U kunt de magazijnbakken gebruiken voor het opruimen en organiseren van uw magazijnbenodigdheden, maar naast deze opslagfunctie kunnen de kunststof magazijnbakken ook gebruikt worden voor intern en extern . Meldt u dan aan voor onze e-mail nieuwsbrief! Bijvoorbeeld: palletboxen, KLT, euronormbakken, dekselkisten en meer. Koop kunststof bakken online. Vele soorten kunststof bakken en pallets, stapelbaar, nestelbaar, in vele groottes, meerdere kleuren.


Grote plastic bakken en grote bakken – Nu online kopen bij VINK LISSE! Ontdek het multifunctionele gamma kunststof bakken van Storacon.

Ze zijn geschikt voor een veelheid aan toepassingen in alle sectoren, zowel voor opslag of transport, als voor interne behandeling, met tal van mogelijkheden als stapel- nestbaarhei compatibiliteit met europalletten, verzegeling, personalisering, order . Afmetingen: 8x 6x 2mm. Gebruikte kunststof kratten. De kunststof bakken zijn vervaardigd uit hoogwaardig polyethyleen. Elke bak is voorzien van een grijpopening, alsook van een etikethouder.


De volgende afmetingen zijn mogelijk: . Didak maakt via de techniek van het kunststof spuitgieten een brede waaier aan kunststof bakken volgens de EURO-normen voor hoofdzakelijk de voedingsindustrie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.