donderdag 27 november 2014

Geluid steenmarter in huis

Een steenmarter is een erg speels dier. Bijvoorbeeld op uw zolder. We hebben al een hele tijd last van een knallend dak, althans dat denken we.


Steenmarters maken geluid en u kunt ze op verschillende manieren horen. Maar nu lees ik dat je ook harde geluiden kunt hebben door een steenmarter. Al een een tijd geleden hoorde ik een geluid in een tussenuur tussen huis en aangebouwde garage boven, soort krabben, .

In de meeste gevallen mogen ze niet worden gevangen of gedoo. Ultrasoon geluid kan werken,. Daarom zoeken ze vaak rustige plekken op in zolders, schuren of bijgebouwen.


Hun aanwezigheid kan soms leiden tot ongemakken zoals geurhinder, lawaaihinder en bijtschade. Een volwassen steenmarter heeft zowat het formaat van een slanke huiskat , met een dikke pluizige staart. Licht, geluid of nare luchtjes waren vroeger het middel om de steenmarter te verdrijven. Tegenwoordig schrikt het hoogstens in het begin wat af maar het went gauw.


Pas op met huishoudmiddelen het zijn vaak agressieve stoffen die de boel aantasten, slecht voor uw gezondheid zijn en geen effect op steenmarters hebben.

De dieren zijn ongelofelijk schattig maar kunnen ook schade veroorzaken in je huis , tuin of auto. Gelukkig zijn er allerlei manieren om die schade te. In de winter komen ze vaak midden in de nacht nog een uurtje rusten.


Bovendien maakt een steenmarter gebruik van verschillende dagrustplaatsen, zodat de geluidsoverlast niet permanent is. Alle informatie over de steenmarter : gedrag van de marter , steenmarter in uw auto, wetgeving over steenmarters , marters verdrijven en de steenmarter verjagen. Dit systeem voor binnen en buiten verjaagt steenmarters door middel van een flits en geluid systeem.


Verjager op zonne-ennergie. Dit product heeft geen batterijen nodig en is daardoor geschikt voor buiten. Het apparaat produceert verschillende in te stellen frequenties. Geluidsoverlast of stankoverlast (uitwerpselen) zijn verre van prettig. Het doden van steenmarters mag niet van de Flora- en faunawet en veel zin heeft het niet, want de plaats van de . Ervaring leert echter dat dit doorgaans niet effectief is.


De meeste mensen hebben een dier in huis. Af en toe komt een grotere viervoeter langs: de steenmarter. Wanneer het gelukt is de.


Hierin onderscheiden steen- marters zich van ratten en muizen, die veel minder en een meer trippelend geluid maken. Uitwerpselen steenmarter.

Voor ratten of muizen was het geluid veel te har of ze hielden een groot feestje daar tussen de muren. Ja hoor, kan zomaar een steenmarter zijn die een poosje bij je komt logeren :D. Let op ze zijn met man in huis en hij stoort zich nergens aan,ping pong balletjes zijn de favoriet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.